Küçük Çocuğun İntikamı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük Çocuğun İntikamıMinik yaramaz, boynuna bi ip gecirdigi ölü kurbagayi cekistire çekistire yolda gidiyormus ![]() Derken birrandevuevinin kapisina gelmis, tak tak kapiyi vurmus, kapiyi sisko çirkin bi kadin acmis ![]() ![]() ![]() Çocuk avazi ciktigi kadar bagirmis: BURDAKI KIZLARDAN BIRINI ISTIYORUM ![]() ![]() !! PARAM VAR, VE ISTEDIGIMIYAPANA KADAR BURDAN GITMIYCEM ![]() !!"Kadin sasirmis ama para paradir demis, minik yaramazi iceri almis ![]() ![]() ![]() Cocuk ordaki fistiklara bakmis, sonra kadina sormus: "Burada bir Amber varmis, ONU ISTIYORUM ![]() ![]() !!!" Kadin bununuzerine "ama olmaz ki ![]() ![]() "demis, "bak cocuk, bence sen ![]() ![]() "Cocuk onu dinlemeden avaz avaz bagirmaya baslamis; AMBER'I ISTIYORUM AMBERİ ISTIYORUM ![]() ![]() !!! PARASI NEYSE VERICEM![]() ![]() !!!"Kadin hala saskin halde, "Iyi tamam yukari cik sagdaki ilk odaya git,bekle ![]() "demis ![]() ![]() ![]() sonra kadın Amber'i odaya gonde rmis ![]() ![]() 10 dakikasonra cocuk merdivenlerden yine kurbagasini surukleye sürükleye inmis ![]() ![]() Kadina paravermis, tam çikicakken kadin en sonunda dayanamamis seslenmis: "Lafimi dinlemedin cocuk, niye ille de onu istedin ki? O kizda hastalik vardi ![]() ![]() "Cocuk cevap vermis: "Onda hastalik oldugunu biliyorum, o yuzden onu istedim ![]() ![]() Cunku bu aksam annemle babam disardayemege gidicekler, ben de evde dadimla oturucam ![]() ![]() Onlar gittikten sonradadim benle seks yapmak istiycek çünkü küçük cocuklardan hoslaniyo ![]() ![]() ![]() Boylece burda kaptigim hastaligi ona gecirmis olucam ![]() ![]() ![]() Annemle babam eve döndükleri zaman, babam dadimi evine goturucek ![]() ![]() Orda databi ki her gece yaptigi gibi onunla sevisecek, hastalik ona da gecicek ![]() ![]() ![]() Eeve dondugu zaman annemle sevisicek, böylece o anneme hastaligi geciricek ![]() ![]() Sonra sabah babam isegidecek, sütçü süt birakmaya gelicek, annem de onu eve alicak ve onunla sevisicek, hastalik ona da gecicek ve çok da iyi olu cak ![]() ![]() ![]() ÇUNKU O HERIF BENIM KURBAGAMIN USTUNE BASTI ÖLDÜRDÜ!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|