Hastane Fıkraları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hastane FıkralarıHasta doktora derdini anlatti : - Sabahlari bir türlü yataktan kalkamiyorum Canim hiç çalismak istemiyor![]() - Sikayetiniz bunlar mi? - Evet ![]() - Bunun adi tembellik ![]() - Biliyorum doktor Ama patronuma hastayim demek için bunun Latincebir adi yok mu? -------- Adam psikiyatriste giderek derdini anlatiyordu : - Hep ayni rüyayi görüyorum : Bir kapi var üzerinde bir yazi ![]() ![]() Kapiyi itiyorumitiyorum bir türlü açilmiyor Ter içinde uyaniyorum![]() - Kapinin üzerinde ne yazili ? - Çekiniz yazili ![]() - Anlasildi ![]() ![]() Siz kapiyi çekmiyor itiyorsunuz![]() ![]() Çekin de açilsin![]() ![]() ![]() -------- Hemsire hastalarin muayine edildigi kanepede uyuyor doktor masasinda bir tip kitabini okuyordu ![]() Doktorun karisi sessizce içeri girdi kocasina arkadan yaklasti siki siki sarilip öptü Doktor kadinin elinden kurtulmaya çalisarak :- Görüyorsun ki çalisiyorum sevgilim dedi Daha yarim saat önce çilgincasevistik Simdi biraz da çalismama izin ver![]() ![]() -------------------------------------------------Adam ruh doktoruna gitmis - Bende unutkanlik basladi doktor bey demis - Ne zamandan beri diye sormus doktor - Ne ne zamandan beri doktor bey? -------- Kati yürekliligiyle ünlü sadrazam pasadan söz ediliyordu Pasa hastalanmiso sirada yanlarinda bulunan ünlü bir doktor kendisini tedavi etmisti ![]() Içlerinden biri doktora sordu : - Simdi nasil? - Iyilesiyor Masallah kalbi yirmi yasinda bir gencin kalbi gibi![]() Konusmalari dinleyen Tevfik Fikret kis kis güldü : - Elbette öyle olacak O kadar az kullanildi ki![]() ![]() ![]() --------- Hemsire doktora hastayi gönderdi : - Kalbini dinlemek için ne zaman egilsem kalp atislari hizlaniyor Ne yapsak?- Önlügünü ilikle ! ![]() ![]() --------- Ilk dogumunu yaptiran stajyer doktor yaninda kendisini izleyen hocasina sordu : - Nasil buldunuz hocam? Profesör : - Iyi iyi ![]() ![]() dedi Yalniz dogumdan sonra annenin poposuna degil bebeginpoposuna saplak vurulur ! ![]() ![]() ---------------------------------------- Doktor hastasina o güne degin yapilan tahlillerin sonuçlarini açiklamaktadir; -Size bir kötü bir de daha kötü haberim var ![]() ![]() Önce kötü haberi vereyim Testsonuçlarina göre 24 saatlik ömrünüz kalmis ![]() Adam yikilir ve doktora dönüp : "Hayir olamaz Buna inanamiyorum Fakat fakat bundan daha kötü bir haberolamaz ki? Doktorun yaniti kisa olur : -Dünden beri size ulasmaya çalisiyorum ![]() ![]() ![]() Alıntıdır |
|
|
|