Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asansör, taktırdım

Asansör Taktırdım

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Asansör Taktırdım

Genç çıtır bi hatun bi' gün yolunu kaybeder ve fırtınaya yakalanmıştırsisli ve yağmurlu havada uzakta KOCAMAN bi' şato timsali yapı görür ve içeri dalariçeride yaşlı bi' kadın:
-buyur kızım
kız perişan bi' helde
-kaybolumçaresizimyağmurda kalırsan ölürümsığınacak yerim yok
kız kadından kalacak yer isterkadın bunun üzerine-
-bak kızım tamam ama benim burda bi' oğlum var yazık eder sana
kız çaresiz "bi' yolu yok mu?" diye sorar"ben kendime mukayet olurum" derkadın biraz düşünür "o zaman 50 kata çık orda yat ve sakın aşağı inme!" derkız sevinçle yukarı çıkar ve yatarsesleri duyan oğlan hemen koşa koşa yukarı çıkar,kapıyı açar ve yorgunluktan nefes nefese kalmıştırkıza:
-seni alırdım aşağı ama yorgunum
der ve aşağı inip dinlenirbir süre sonra tekrar koşa koşa çıkar 50 kata kapıyı açaryine "seni aşağı alırdım ama yorgunum" derbirkaç defa aynı sahne tekrarlanırdaha sonra çocuk uzun süre uğramaz ve HATUN artık güvende olduğunu düşünmeye başlartam bu zamanda PAtTT!!!KAPI açılırHATUn kendinden emin bi' biçimde çocuğa döner ve sırıtarak:
-biliyorum beni alırdın aşşağı ama yorgunsunderÇOCUK da sırıtır ve kıza:
-NAAAHasansör taktırdım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com