Öğretmen Ve Ali |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Ve AliBir gün Ali, öğretmeni Ayşe Hanım'a giderek dersten sonra kendisiyle görüşmek istediğini söyledi ![]() Öğ ![]() ![]() retmen kabul etti ve sordu:- Sorun nedir Ali? - Ben bu sınıfın düzeyine göre fazla zekiyim Bir üst sınıfa geçmek istiyorum İstek konusunda bilgi verilen müdür, Ali'ye bunun için bir testten geçmeyi isteyip istemediğini sordu![]() Ali tereddütsüz kabul etti ve test başladı ![]() - Söyle bakalım ali: 3x4? - On iki - Peki 6x6? - Otuz altı müdür bey - Japonya'nın başkenti? - Tokyo Ve test bir saat sürdü, Ali hiç hata yapmadı Test sonunda Ali'nin öğretmeni de soru sormak istedi Ali ve müdür bu isteği kabul ettiler![]() Öğretmen sorulara başladı: - İneklerde dört tane, bende iki tane olan nedir? - Bacaklar öğretmenim! - Doğru! peki; senin pantolonunun içinde olup, benim pantolonumun içinde olmayan nedir? Müdür bu soruya çok şaşırdı ![]() - cepler öğretmenim ![]() - Kadınların tüylerinin en kıvırcık olduğu yer neresidir? - Velet tereddütsüz yanıt verdi: - Afrika'dır öğretmenim ![]() - Yumuşak olup, kadınların ellerinde sertleşen nedir? Müdür gözleri fal taşı gibi açılmış tam konuşacakken ![]() ![]() ![]() ali yanıtladı: - Tırnak cilası ![]() - Peki bekâr bir kadına göre evli kadında daha geniş olan nedir? Müdür kulaklarına inanamıyordu![]() - Yatak öğretmenim ![]() - Kadın vücudunda en nemli organ hangisidir? - Dil öğretmenim Nefes nefese kalan müdür, testi bitirmeye karar verdi ve şöyle dedi: " Değil bir üst sınıfa, ben bunu doğrudan üniversiteye göndereceğim Çünkü ben bütün sorulara yanlış cevap verdim!" xD xD=))[Ç]alıntı
|
|
|
|