![]() |
Mantıklı Olarak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantıklı Olarakİki rahibe varmış biri matematikçi biri mantıklı ![]() ![]() ![]() -Yaklaşık 20 dakikadır bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklaşıyor şu anda aradaki mesafe 50 metre, der ![]() Bunun üzerine mantıklı rahibe bunun tek mantıklı açıklaması olabileceğini ve adamın kendilerine tecavüz edeceğini ve daha hızlı yürümeleri gerektiğini belirtir ![]() ![]() -Adam da hızlandı ve aradaki mesafeyi kapatıyor, şu anda 30 metre arkamızda ![]() ![]() ![]() -O zaman mantık olarak koşmamız gerekir ![]() Rahibeler koşmaya başlar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe -O da koşuyor ve arayı kapatıyor şu anda mesafe 10 metre ![]() ![]() ![]() -O zaman mantık olarak bizi yakalayacak birimiz sağa diğerimiz sola saparak kiliseye ulaşmaya çalışalım en az birimiz kurtulur ![]() Ve matematikçi sağa doğru koşmaya mantıklı sola doğru koşmaya başlar ![]() ![]() ![]() -Ne oldu ne yaptın ? -Adam beni takip etti artık mesafe üç-beş adıma kadar azalmıştı, mantık olarak daha fazla koşmanın anlamı yoktu ![]() ![]() ![]() -Eeee ![]() ![]() ![]() -Mantık olarak ben durdum adamda durdu ![]() -Sonra ![]() ![]() ![]() -Mantık olarak ben eteğimi kaldırdım oda pantolonunu indirdi ![]() -Peki daha sonra ![]() ![]() ![]() ![]() -Daha sonra ne olacak eteğini kaldırmış bir rahibe pantolonunu indirmiş bir adamdan DAHA HIZLI KOŞAR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|