![]() |
İş Başvurusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İş BaşvurusuFransa McDonald's personel danismanligini yapan DHR firmasina yapilan ''gerçek'' bir is basvurusu ![]() 1 ![]() Herve JANCQUEUR 2 ![]() 28 3) sirketimizdeki hangi pozisyon için basvuruyorsunuz? Mümkünse yatay bir pozisyon için ![]() istiyorsaniz,ne is olsa yaparim ![]() olsaydim, burada olmazdim ![]() 4 ![]() Yillik 800 bin Frank maas arti sirketin yüzde 3 hissesi Eger bu mümkün degilse,siz bir ücret önerin,ben size evet yahut hayir diyeyim ![]() 5 ![]() Var!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 ![]() Sadist bir sefin deneme tahtasi olmak ![]() 7 ![]() Hak ettigimin çok altinda ![]() 8 ![]() Arakladigim kalemlerden muhtesem bir koleksiyonum var; evde sergiliyorum ![]() 9 ![]() Bak soru 6 ![]() 10 ![]() Fark etmez ![]() 11 ![]() Pazartesi, sali ve persembe 13 ![]() ![]() ![]() 12 ![]() Oldugunu söyleyenler var ![]() romantik bir yerde konuşsak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 ![]() Isverenim olsa burada olmazdim dedim ya ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() Belli olmaz, ne tasidigima bagli ![]() ![]() ![]() 15 ![]() Evet, ama soru yanlis sorulmus ![]() varmi ?" diye sorsaydimiz, cevabim farkli olurdu ![]() 16 ![]() Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() 17 ![]() Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() 18 ![]() ![]() Bana tapan,zengin bir topmodelle Bahama Adalarinda yasamayi ![]() yolunu biliyorsaniz bunu bes yil beklemeden de yapabilirim ![]() 19 ![]() Hayir, ama sikiyorsa aksini iddia edin ![]() 20 ![]() Birbiriyle tutarsyz iki cevabim var: * Insan sevgisi,hümanizm ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkida bulunma arzum ![]() * Girtlagima kadar borca batmis olmam ![]() ![]() Sonuç : Herve Jancqueur ise alindi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|