İş Başvurusu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İş BaşvurusuFransa McDonald's personel danismanligini yapan DHR firmasina yapilan ''gerçek'' bir is basvurusu ![]() 1 Adiniz Soyadiniz:Herve JANCQUEUR 2 Yasiniz:28 3) sirketimizdeki hangi pozisyon için basvuruyorsunuz? Mümkünse yatay bir pozisyon için Eger daha ciddi bir cevapistiyorsaniz,ne is olsa yaparim Sart öne sürebilecek durumdaolsaydim, burada olmazdim ![]() 4 Düsündügünüz ücret:Yillik 800 bin Frank maas arti sirketin yüzde 3 hissesi Eger bu mümkün degilse,siz bir ücret önerin,ben size evet yahut hayir diyeyim ![]() 5 Egitiminiz:Var!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 Son Isiniz:Sadist bir sefin deneme tahtasi olmak ![]() 7 Son ücretiniz:Hak ettigimin çok altinda ![]() 8 Önemli basarilariniz:Arakladigim kalemlerden muhtesem bir koleksiyonum var; evde sergiliyorum ![]() 9 Isten ayrilma sebebiniz:Bak soru 6 ![]() 10 Size ulasabileceğimiz saatler:Fark etmez ![]() 11 Çalismak istediginiz saatler:Pazartesi, sali ve persembe 13 00-15 00 arasi![]() 12 Öne çikan özellikleriniz var mi ?Oldugunu söyleyenler var Ama bunu bir fast-food'da degil de,daharomantik bir yerde konuşsak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 Simdiki işvereninizle görüsebilirmiyiz?Isverenim olsa burada olmazdim dedim ya ![]() ![]() ![]() ![]() 14 Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla tasimaniza engel mi ?Belli olmaz, ne tasidigima bagli ![]() ![]() ![]() 15 Otomobiliniz var mi ?Evet, ama soru yanlis sorulmus "Çalisir durumda bir otomobilinizvarmi ?" diye sorsaydimiz, cevabim farkli olurdu ![]() 16 Daha önce bir yarisma veya bir madalya kazandiniymi?Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() 17 Sigara içiyor musunuz?Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() 18 Bes yil sonra ne yapmayi hayal ediyorsunuz![]() Bana tapan,zengin bir topmodelle Bahama Adalarinda yasamayi Biryolunu biliyorsaniz bunu bes yil beklemeden de yapabilirim ![]() 19 Yukaridaki bilgilerin dogrulugunu taahhüt ediyormusunuz?Hayir, ama sikiyorsa aksini iddia edin ![]() 20 Sizi bu basvuruyu yapmaya iten gerçek sebep nedir ?Birbiriyle tutarsyz iki cevabim var: * Insan sevgisi,hümanizm ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkida bulunma arzum ![]() * Girtlagima kadar borca batmis olmam ![]() ![]() Sonuç : Herve Jancqueur ise alindi ![]()
|
|
|
|