Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cümleler, kuruyorum, kısa

Artık Kısa Cümleler Kuruyorum

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Artık Kısa Cümleler Kuruyorum

Müzik albümüRenk = orangeAlbüm adı = ``Artık Kısa Cümleler Kuruyorum``Albüm kapağı = Şebnem Ferah Artık Kısa Cümleler Kuruyorumjpg Kapak eni = 170Çerçeve =
!------ ALBÜM VERİLERİ -----Albüm türü = Özgün stüdyoSanatçı = Şebnem FerahYayın tarihi =

1999Kayıt tarihi = Müzik türü =

RockMüzik tarzı = Süre = Yayıncı şirket = bkz Rock müzik

Universal MusicYapımcı =
PROFESYONEL ELEŞTİRİLER allmusic-no = allmusic-yıldız = Rolling Stone-no = Rolling Stone-yıldız =
!----- ALBÜM KRONOLOJİSİ ---2 önceki albüm = Önceki albüm = KadınÖnceki albüm yılı = Müzik albümü

1996Önceki albüm kapak = Şebnem Ferah KadınjpgSonraki albüm =

PerdelerSonraki albüm yılı = Müzik albümü

2001Sonraki albüm kapak =Şebnem Ferah Perdelerjpg 2 sonraki albüm = Kelimeler Yetse

``Artık Kısa Cümleler Kuruyorum``, rock müzik sanatçısı

Şebnem Ferah`ın ikinci özgün stüdyo albümüdür

1999`da Universal Music şirketi tarafından yayınlanan albümde 10 şarkı yer almaktadır

Şebnem Ferah`ın 2 profesyönel stüdyo albümüdürŞebnem bu albümde ablasının ölümünün onun üzerinde yarattığı acıları hayranlarıyla paylaşmıştırAlbümde dikkat çeken nokta ölümün ana tema olarak seçilmesi ve eski albüme göre biraz daha olgun sözler barındırmasıdır
Bu albümle birlikte Şebnem Ferah,kendini geliştirmiş,artık amatörlükten çıkmış ve daha profesyönel bir şekilde olaylara yaklaştığını vurgulamıştır

==Şarkı listesi==
#Oyunlar
#Ay
#Bugün
#Kalbim
#Herkes Bilsin İstedim
#Oyunun Sonu
#Üvey
#Nefessiz Kaldım
#Yorgun
#Artık Kısa Cümleler Kuruyorum

Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Artık Kısa Cümleler Kuruyorum maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com