![]() |
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Kısa Cümleler KuruyorumMüzik albümüRenk = orangeAlbüm adı = ``Artık Kısa Cümleler Kuruyorum``Albüm kapağı = Şebnem Ferah Artık Kısa Cümleler Kuruyorum ![]() !------ ALBÜM VERİLERİ -----Albüm türü = Özgün stüdyoSanatçı = Şebnem FerahYayın tarihi = 1999Kayıt tarihi = Müzik türü = RockMüzik tarzı = Süre = Yayıncı şirket = bkz ![]() Universal MusicYapımcı = PROFESYONEL ELEŞTİRİLER allmusic-no = allmusic-yıldız = Rolling Stone-no = Rolling Stone-yıldız = !----- ALBÜM KRONOLOJİSİ ---2 önceki albüm = Önceki albüm = KadınÖnceki albüm yılı = Müzik albümü 1996Önceki albüm kapak = Şebnem Ferah Kadın ![]() PerdelerSonraki albüm yılı = Müzik albümü 2001Sonraki albüm kapak =Şebnem Ferah Perdeler ![]() ``Artık Kısa Cümleler Kuruyorum``, rock müzik sanatçısı Şebnem Ferah`ın ikinci özgün stüdyo albümüdür ![]() 1999`da Universal Music şirketi tarafından yayınlanan albümde 10 şarkı yer almaktadır ![]() Şebnem Ferah`ın 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu albümle birlikte Şebnem Ferah,kendini geliştirmiş,artık amatörlükten çıkmış ve daha profesyönel bir şekilde olaylara yaklaştığını vurgulamıştır ![]() ==Şarkı listesi== #Oyunlar #Ay #Bugün #Kalbim #Herkes Bilsin İstedim #Oyunun Sonu #Üvey #Nefessiz Kaldım #Yorgun #Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Artık Kısa Cümleler Kuruyorum maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|