![]() |
Şiirler - Orhan Veli Kanık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şiirler - Orhan Veli KanıkŞiir - Açsam Rüzgara Şiir - Ağacım Şiir - Ah! Neydi Benim Geçliğim Şiir - Ahmetler Şiir - Ali Rıza ile Ahmed'in hikayesi Şiir - Altın Dişlim Şiir - Altındağ Şiir - Anlatamıyorum Şiir - Asfalt üzerine şiirler Şiir - Aşk Resmi geçiti Şiir - Ave Merıa Şiir - Ayrılış Şiir - Baharın İlk Sabahları Şiir - Bayrak Şiir - Bayram Şiir - Bedava Şiir - Bekliyorum Şiir - Beyaz Maşlahlı Hanım Şiir - Bir Duyma Da Gör Şiir - Bir İş Var Şiir - Bir Roman Kahramanı Şiir - Birdenbire Şiir - Bizim Gibi Şiir - Bu Şehri Bırakmak Şiir - Buğday Şiir - Bulut Şiir - Cevap Şiir - Cımbızlı Şiir Şiir - Çok Şükür Şiir - Dağ Başı Şiir - Dalga Şiir - Dalgacı Mahmut Şiir - Dar Kapı Şiir - Davet Şiir - Dedikodu Şiir - Değil Şiir - Delikli Şiir Şiir - Deniz Şiir - Deniz Kızı Şiir - Denizi Özleyenler İçin Şiir - Derdim Başka Şiir - Düşüncelerimin Başucunda Şiir - Ebabil Şiir - Efkarlanırım Şiir - Efsane Şiir - Ehram Şiir - Ekmek Şiir - Eldorado Şiir - Eski Karım Şiir - Eskiler Alıyorum Şiir - Fena Çocuk Şiir - Galata Köprüsü Şiir - Gangster Şiir - Gelirli Şiir Şiir - Giderayak Şiir - Gölgem Şiir - Gülümsüyorum Şiir - Gün Doğuyor Şiir - Gün Olur Şiir - Güneş Şiir - Güzel Havalar Şiir - Haber Şiir - Harbe Giden Şiir - Hardalname Şiir - Hay Kay Şiir - Hayat Böyle Zaten Şiir - Helene İçin Şiir - Hicret Şiir - Hoy Lu-Lu Şiir - Hürriyete Doğru Şiir - IIIusıon Şiir - İçerde Şiir - İçinde Şiir - İçkiye Benzer Birşey Şiir - İhtiyarlık Şiir - İnsanlar Şiir - İntihar Şiir - İstanbul'u Dinliyorum Şiir - İstanbul için Şiir - İstanbul Türküsü Şiir - İş Olsun Diye Şiir - Kapalı Çarşı Şiir - Karanfil Şiir - Karmakarışık Şiir - Karşı Şiir - Kaside Şiir - Kızılcık Şiir - Kitabe-i Seng-i Mezar Şiir - Kumrulu Şiir Şiir - Kurt Şiir - Kuyruklu Şiir Şiir - Küçük Bir Kalp Şiir - Lakırdılarım Şiir - Macera Şiir - Mahallemdeki Akşamlar İçin Şiir - Mahzun Durmak Şiir - Manzara Şiir - Meyhane Şiir - Misafir Şiir - Ne Kadar Güzel Şiir - Oaristys Şiir - Odamda Şiir - Ölümden sonra neşelenmek için Şiir - Ölüme Yakın Şiir - Pazar Akşamları Şiir - Pırpırlı Şiir Şiir - Quantitatif Şiir - Rahat Şiir - Resimler Şiir - Rubai Şiir - Rüya Şiir - Sabah Şiir - Sabaha Kadar Şiir - Saka Kuşu Şiir - Seni Sevmek Şiir - Sere Serpe Şiir - Sevdaya Mı Tutuldum? Şiir - Seyahat üstüne şiirler Şiir - Sicilyalı balıkçı Şiir - Sizin İçin Şiir - Sokakta Giderken Şiir - Sol Elim Şiir - Son Türkü Şiir - Söz Şiir - Şaheserim Şiir - Şanolu Şiir Şiir - Şarkı Şiir - Şehir Haricinde Şiir - Şoförün Karısı Şiir - Tahattur Şiir - Tenezzüh Şiir - Tereyağı Şiir - Terkedildim Şiir - Tren Sesi Şiir - Üstüne Şiir - Vatan İçin Şiir - Veda Şiir - Yalnızlık Şiiri Şiir - Yaşamak Şiir - Yaşıyor Musun? Şiir - Yokuş Şiir - Yolculuk Şiir - Zeval |
![]() |
![]() |
|