Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşmeden Bulutlarda Koşmam GerekAlbüm Albüm = Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek Resim = Barış Akarsu - Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerekjpg Müzisyen = Barış Akarsu Çıkış Tarihi = Barış Akarsu 3 Ağustos 3 Ağustos Gregorian Takvimine göre yılın 215 günüdür Sonraki sene için 150 (Artık yıllarda 151) gün var 2006 Yılı = 2006 Format = CD, Kaset Kayıt = Stüdyo Türü = Türkçe Türkçe, diğer Türk dilleriyle birlikte Altay dil ailesinin bir kolunu oluşturur Bu ailenin diğer üyeleri Moğolca, Mançu-Tunguzca ve Korecedir Japoncanın Altay dil ailesinin bir üyesi olup olmadığı konusu tartışılmaktadır pop & Rock Şarkı Sayısı = 12 Süre = 45:19 Firma = Seyhan Müzik Prodüktör = Klip Şarkıları= Vurdum En Dibine Kadar Eleştiri = Önceki Albüm = Rock müzik Islak Islak ÖAYılı = Albüm 2005 Sonraki Albüm = - SAYılı = - Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek Barış Akarsu`nun Seyhan Müzik`ten 3 Temmuz 2006 tarihinde yayımladığı ikinci müzik albümü ==Albümdeki şarkılar== # Adını Çıkar Deliye - (4:14) # Ben (Akustik Versiyon) - (3:47) # Ben - (3:55) # Kayboldum (Ölüm) - (4:11) # Rapatma (Vira Vira) - (3:33) # Vazgeçme - (3:44) # Vurdum En Dibe Kadar - (4:08) # Yalan Dünya - (3:38) # Yazdan Kalma - (3:35) # Yeter Be - (2:50) # Zümrüt-ü Anka - (3:59) # Yaz Demedim - (3:42) Linkler[http://wwwseyhanmuzikcom/main/mainphp?display=music&act=show_product&am p;amp;ci d=1&prdct_id=216Bafif118 Albümle ilgili detaylı bilgi] Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilir |
|