Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünüyorum, karımı, seviyorum

Düşünüyorum Da, Karımı Seviyorum

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşünüyorum Da, Karımı Seviyorum

FilmFilm adı = Düşünüyorum da, karımı seviyorumFilm afişi = 200pxÇerçeve = Afiş altı = Filmin AfişiÖzgün ad = I Think I Love My WifeYönetmen = Chris RockYapımcı = Chris RockOyuncu2

Lisa StewartSenaryo yazarı = Chris RockOyuncu2

Louis CKOyuncular = Chris RockOyuncu2

Kerry Washington Gina Torres Steve BuscemiGörüntü yönetmeni = Oyuncu

William Rexler Görüntüler = Kurgu = Müzik = Marcus MillerYapım yılı, ülkesi = 2007, ABDYapım şirketi = Dağıtım şirketi = Fox Searchlight Pictures UTV Motion PicturesSüre = 90 dakikaDil = İngilizceCins = Sinema filmiTür = Romantik komediRenk = RenkliBütçe = 11 milyon dolarHasılat = Gösterim tarihi = TV kanalı = Diğer adlar = Önceki film = Devam filmi = Resmî site = allmovie-no = 1:352011Beyazperdecom-no = 3556IMDb-no = 0770772Sinemacom-no = SinemaTürk-no =

``I Think I Love My Wife`` 2007 yapımlı bir romantik komedi filmidir Chris Rockun hem başrol,hem yönetmen,hem senarist hemde yapımcı olarak yer aldığı Karımı Seviyorum `` Love in the Afternoon`` isimli fransız filminin yeni çevirimi Rock ve Louis CK filmin bu versiyonun ekstra senaryosun hazırlamışlar

==Konusu==
Spoiler
Richard Marcus Cooper ( Chris Rock) profosyönel bir işadamıdırBir bankada çalışan Richardın 2 çok güzel çocuğu vardır hemde hem güzel hem iyi bir anne hemde güzel bir kadın olan eşi Brenda ( Gina Torres)Fakat eşi evlendikten sonra kocasını bazı konular`da tatmin etmeme ve hep yorgunum demesi Richard için iyi bir durum değildirFakat bir gün Nikki Tru( Kerry Washington) ofise gelirNikki Richardın eski en iyi arkadaşının sevgilisiydiNikki Richard`dan yardım isterŞehre Nikki yeni gelmişdir ve bir iş bulmak istemektedirMarcusla gitdikçe birlikte takılmaya başlasalarda Richard işin ileri gitmemesi için çaba göstermektedirFakat karısından korktuğu için onada pek bir şey dememektedirFakat Nikkinin sürekli ofise gelip gitmesi iş arkadaşları arasında dedikodu olmaya başlarAyrıca daha sonra Richard gittikçe Nikkiyle olan arkadaşlığını kesmek zorunda olacaktır çünkü Nikki yüzünden son zamanlarda işleri aksamakta ve her kesin onun karısını aldatdığını düşünmektedirHatta sürekli karısı aldatan George( Steve Buscemi) bile Richard`a inanmamaktadır
Endspoiler

==Yaş Sınırı==
13+(Sevişme kaynaklı konuşma ve sahne,*****ler/argo ve bazı sahnelerden dolayı)

==Ilginç Bilgiler== Charles Stone III yönetmenliği yapacakdı fakat daha sonra Chris Rock yapmak zorunda oldu Christina Milian yeni şarkısını bu filmin soundtrackına koyduEvlilikte çığlık duymazsınız repliği Alien`dendiRock ve Washington ikilisi Bad Company filminden sonra ikinci defa bir aradalar

==Bağlantılı==Amour l`aprí¨s-midi, L` (1972) (Remake)Howard Stern on Demand: Chris Rock (2007)(Program,Klipler)Alien (replik)

==Dış Bağlantı==[http://wwwfoxsearchlightcom/ithinkilovemywife/ ``I Think I Love My Wife``] Fox Searchlight Picturesde[http://wwwmovieticketscom/movie_detailasp?movie_id=54630 ``I Think I Love My Wife``] MovieTicketscom`deIMDb`de filmI Think I Love My Wife0770772

Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Düşünüyorum da, karımı seviyorum maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com