![]() |
Ekşi Öyküler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekşi ÖykülerEkşi Sözlük`ün 62 yazarının kısa öykülerini içeren ilginç bir kitaptır ![]() ![]() ![]() Yitik Ülke Yayınları`nca Mayıs 2007`de yayımlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadir Aydemir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekşi Sözlük üzerinden yapılmıştır ![]() Kitapta öyküsü bulunan yazarların mahlasları ve öykülerinin adları: aah minel aşk: sokak lambaları birden yanıyor! anneke: yağmur arwear: son çalım asklepios: bisiklet hikayesi atlantis: beni sevdin bang on the door: zehir burali: takvim yapraklarından kopan yüzler charm: çayımdan yansıyanlar colonizer: aynanın gözleri bir çift zahir cr: akşam kadar güzel daphne: gezegen ebucan: kasabam ekshe: vapur enis: zenci kuşbakışı dokuz ölüm entrapmen: ben bir fahişeyim evil nymph: 18105 geheimnis: eldiven gelaek: hayat 101 gioberg: vişne ağacı goddar: kendini gömen adam guybrush threepwood: mavi gözlü dev hunter the dayworker: seni seviyorum islak karga: kulis itaatsiz: gazeteler cinayeti yazıyordu iyisaatteolsunlar: erguvan mevsimi je androcoen: şehir kaamos: çığlığın ışıkla buluşması kuytu: içi boşaltılmış gerçek la traviata: şubatta aşk loststone: cappuccino mavikedi: belki de bu şehir maxwell: arabulucu mijen: yaşama nedeni milanur: ardıç kuşu büyücüsü momol: ah namazu: unutmak neruda: rüyada netameli: normal seyir nickfallin: orda mısın? nihilanth: yatak noisefreeee: dergi nosurprises: şarkı os: esir düşen balık oxibrinth: boşuna panwithme: franette ve kırmızı petekdoku: tren yolculuğu ribbons: nalong rrr: istasyon saryade: kupa varmış, sinek yokmuş siyah martı: gül kurusu spookyspook: derin karanlık, dar kuyu terelelli temcik: suçum büyük the 8th endless: şahit theraven: 21 ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Ekşi öyküler maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|