Erkekler Hamile Kalırsa... |
04-02-2007 | #1 |
jojo'slover
|
Erkekler Hamile Kalırsa...-mustafa abi neden yaptın be abi -karımı seviyorum -sen beni artık semiyosun mine -ya nerden çıkarıyorsun amma duygusallaştın selami -kolay gelsin efendin beş kiloluk yağ alabilir miyim -aa görmüyor musun hamileyim ben kaldıramam geç kendin al (kahvede okey oynarken) -aaaaaaaa -noldu mahmut abi -lan doğuruyorum galiba -yapma abi yaa tamda okey gelmişdi -baba oluyorum çaylar benden aaaaahhhhh -bugün baktırdım çocuk erkekmiş leyla -iyi ben işe gidiyorum -beni öpmeden mi -betül sana bir şey söyliycem ama utanıyorum -söyle be adam yorgun argın işten gelmişim uzatma -ben hamileyim galiba -alaaaaaah hey millet anne oluyorum -karıcım sana bir haberim var -nedir -müjde hamileyim -nerden çıktı bu çocuk şimdi bez parası carttı curttu senin sütünde çıkmaz slikon yapmak lazım bi dolu masraf -ayten |
04-03-2007 | #2 |
tatia27
|
harika olmuş __aslııı!?? __efendim kerem __canım 70 lik rakı çekio !! __yuh hamilesin be senne rakısı kafayımı yedin !! __canım ne kızıyosun ,mehmetinde aşerme dönemi böle olmuşzaten iki canlıyım sende üstüme gelme!! __zaten sen hamile kalmadan öncede böleydin her huyun degişti nedense bi bu sabitt