![]() |
Mürşit (Yazılım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mürşit (Yazılım)Turan yazılım tarafından 1995 yılından bu yana geliştirilen java tabanlı bir yazılımdır ![]() ![]() İçeriğinde Kuran-ı Kerim ile Kuran-ı Kerim`in Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca mealleri, ayet ayet Türkçe Tefsir (Ömer Nasuhi Bilmen), Elmalılı Hamdi Yazır`ın Tefsiri ile İlmihaller, Fıkıh, Tarih gibi islam diniyle ilgili her tür konu bulunmkatadır ![]() Mürşit, M ![]() ![]() ![]() Mac OS X, Mac OS X Macintosh işletim sistemi ailesinin son sürümüdür ve Apple tarafından Macintosh bilgisayarları için tasarlanmış bir işletim sistemidir ![]() Linux, Linux, Linus Torvalds adında Finlandiyalı bir bilgisayar mühendisinin 1991 yılında Helsinki Üniversitesi'nde bir öğrenci iken Intel'in yeni işlemcisi 80386nın korumalı mod mimarisini denemek üzere geliştirmeye başladığı bir işletim sistemi çekirdeğidir ![]() ![]() Sun Java J2SE platformlarında çalışabilmektedir ![]() ![]() ![]() ==Dış Bağlantı==[http://www ![]() ![]() ![]() ![]() yazılım-taslak Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Mürşit (Yazılım) maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|