![]() |
Hatıram Olsun (Albüm) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatıram Olsun (Albüm)Albüm Albüm = Hatıram Olsun Resim = Hatiramolsun ![]() Müzisyen = Soner Arıca Yılı = 5 Şubat 1966 da Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğan sanatçı, ilköğrenimini Fatsa'nın Sakarya ve Dumlupınar İlkokulları'nda, orta öğrenimini de Fatsa Ortaokulu'nda tamamladı ![]() ![]() ![]() 2004 Format = Kayıt = Kaset, CD Türü = Pop müzik Uzunluk = Firma = Arıca Müzik Yapım Prodüktör = Soner Arıca Klip Şarkıları= Eleştiri = Önceki Albümü = Türkiye`de 1945`lere dayanan bir tarihi olan Pop müzik genellikle popüler müzik yerine kullanılsa da aslında popüler müziğin bir alt grubudur ![]() ![]() Aşkla Oldu Sonraki Albümü= Albüm Benim Adım Aşk Hatıram Olsun Soner Arıca`nın 2004 yılında yayınladığı müzik albümü ![]() ==Albüm künyesi==Yapım: Arıca Müzik Yapım Prodüktör: Arıca Müzik - Soner Arıca Stüdyo: T-Expres Kayıt-Mix: Erol Temizel Mastering: Çağlar Türkmen - İmaj Fotoğraf: Barton Van Vlijmen, Faruk Kılıç - Hollanda Koordinasyon: İkizs Production ==Albüm şarkıları== #``Haydi Dene``, (Söz: Soner Anca, Müzik: Gilber Montagne, Düzenleme: Tansel Doğanay) #``Doktor``, (Söz: Günay Çoban, Müzik: Thodoris Makridis, Düzenleme: Tansel Doğanay) #``Hatıram Olsun``, (Söz: Soner Anca, Müzik: Evrim Dökme, Düzenleme: Can Özyiğit) #``Vakit Tamam``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Soner Arıca, Düzenleme: Erhan Tekyıldız) #``Aşka Davet``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Evrim Dökme, Düzenleme: Can Özyiğit) #``Bir Numara``, (Söz/Müzik: Soner Arıca & Tulon Kurter, Düzenleme: Erhan Tekyıldız) #``Hayat Yorgunu``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Evrim Dökme, Düzenleme: Can Özyiğit) #``Ahım Var``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Tahir Dökme, Düzenleme: Tansel Doğanay) #``Ben Bilirim``, (Söz/Müzik: Necdet Murat Akalp, Düzenleme: Erhan Tekyıldız) #``Zalim Felek``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Evrim Dökme, Düzenleme: Can Özyiğit) #``Bize Umut Lazım``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Erhan Tekyıldız, Düzenleme: Erhan Tekyıldız) ==Kaynakça==[http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Hatıram Olsun (albüm) maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|