![]() |
İETT Arazisi Şeyh Maktum'un.. |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() İETT Arazisi Şeyh Maktum'un..İETT arazisi Şeyh Maktum'un 21 Mart 2007 Çarşamba 13:48 İETT arazisi Şeyh Maktum'un oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul'un en değerli arazilerinden biri olan toplam 46 bin 241 metre kare ticaret ve konut alanına sahip Levent İETT arsasının ihalesi saat 13:00'te başladı ![]() ![]() ![]() Şu anda 7 firmanın verdiği fiyat teklif zarfları açıldı ![]() İşte teklif veren firmalar: Biskon Yapı A ![]() ![]() Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A ![]() ![]() Zorlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A ![]() ![]() Sama Dubai İstanbul Gayrimenkul A ![]() ![]() Toray İnşaat Sanayi Ticaret A ![]() ![]() Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A ![]() ![]() Fiba Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Yatırım A ![]() En yüksek teklif veren üçü açık Yeterlilik zarfları açıldı ![]() ![]() Elenenler Biskon 440 milyon YTL artı KDV verdi Toray 401 ![]() ![]() Limak 310 milyon YTL artı KDV verdi Taşyapı 400 milyon YTL artı KDV verdi Açık artırmaya girenler Sama Dubai 840 Milyon YTL artı KDV verdi Zorlu 707 milyon YTL ARTI KDV verdi FİBA-Nurol 505 milyon YTL artı KDV verdi En yüksek teklif Şeyh Maktum'un şirketi Sama Dubai verdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan sonra ihale dolar üzerinden yapılıyor ![]() ![]() Zorlu ve Maktum kıran kırana Açık artırma 607 milyon dolar ile Zorlu Grubu'nun teklifi ile başladı ![]() Zorlu ile Sama Dubai grubu kıran kırana fiyat artışına girdi ![]() ![]() ![]() İhaleye ara verildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() ya evet biliorum çok moralim bozuldu şahsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|