|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akademik, birimler, istanbul, kültür, üniversitesi |
![]() |
İstanbul Kültür Üniversitesi Akademik Birimler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Kültür Üniversitesi Akademik BirimlerAkademik Birimler Fakülteler İKÜ'de Eğitim İstanbul Kültür Üniversitesi'nin beş fakültesi bulunmaktadır: Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan: Prof ![]() ![]() Bölümler Fizik İngiliz Dili ve Edebiyatı Matematik-Bilgisayar Moleküler Biyoloji ve Genetik Psikoloji Türk Dili ve Edebiyatı Hukuk Fakültesi Dekan: Prof ![]() ![]() İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan: Prof ![]() ![]() Bölümler İktisat İşletme Uluslararası İlişkiler Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan: Prof ![]() ![]() Bölümler Bilgisayar Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Mimarlık Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan: Prof ![]() ![]() Bölümler İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı* İletişim Tasarımı Sanat Yönetimi İletişim Sanatları (Multimedya)* * Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınmaktadır ![]() Meslek Yüksek Okulları İstanbul Kültür Üniversitesi'nin iki meslek yüksek okulu bulunmaktadır: İşletmecilik MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Bankacılık ve Sigortacılık Dış Ticaret Grafik ve Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Tanıtım İşletme Yönetimi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Pazarlama Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Programcılığı Elektronik Teknolojisi Radyo ve Televizyon Teknolojisi İklimlendirme Ve Soğutma Teknoloji Enstitüler İstanbul Kültür Üniversitesi'nin iki enstitü altında çeşitli doktora ve yüksek lisans programları bulunmaktadır ![]() Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Programları Özel Hukuk Kamu Hukuku Yüksek Lisans Programları Kamu Hukuku (Tezli) Özel Hukuk (Tezli) İktisat - Yönetim Ekonomisi (Tezli ve Tezsiz) İletişim Tasarımı (Tezli) İletişim Sanatları (Tezli) İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tezli) İşletme (Tezli ve Tezsiz) İşletme - Kalite ve Üretim Yönetimi (Tezli ve Tezsiz) Sanat Yönetimi Türk Dili ve Edebiyatı Uluslararası İlişkiler Rejisörlük Fen Bilimleri Enstitüsü Doktora Programları İnşaat Mühendisliği Matematik Yüksek Lisans Programları Bilgisayar Mühendisliği İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı İnşaat Mühendisliği Yapı Proje Yönetimi Geomatik Geoteknik Gayrimenkul Geliştirme Matematik Bilgisayar Şehircilik Araştırma ve Uygulama Merkezleri İstanbul Kültür Üniversitesi'nin altı araştırma ve uygulama merkezi bulunmaktadır: İKÜ Uygulama-Araştırma ve Geliştirme Merkezi (ArGe) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma Uygulama Merkezi Güzel Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi İKÜ Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) İKÜ Sürekli Eğitim Merkezi (İKÜSEM) İKÜ Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEHAMER) Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|