|
|
#601 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
paydon ![]() ![]() zati ben oni yazmadımm bilgisayayda hazıy vaydı kopyaladım
|
|
#602 |
|
90burcu
|
:D:D:D:D bende kendin yazdın die tşk etmiştim o zaman geyi alıoyum teşekküyümü:) |
|
|
|
#603 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
İii bee öle 2 dakkada hemen fıkyamı yazılıy hele bıyaz bekle ozman ben hemen bi tane yazam ![]() ![]()
|
|
|
|
#605 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
iki atmaca tayla üstünde gezeyken aşada biy tavsan göyüyley ![]() ![]() Atmacalaydan biyinin adı buyciii diğeyenİn adı cevdettiy![]() ![]() ![]() Buyciii; -Abi tavşana bak yaa ne kadayda lezzetli göyünüo ![]() ![]() Cevdet; -Öyle dimi ![]() ![]() Ama bu anca biyimize yetey![]() ![]() Ben büyük olduuma göye ben yiyecem![]() ![]() ![]() Buyciii; -Pışık niee sen yiyomussun ![]() ![]() Okuldan kaçan senmisinki ben yicem![]() ![]() ![]() Cevdet; -Taam ozman kim önce kapaysa o yesin ![]() ![]() ![]() Ve ikiside biyden dalışa geçeyley ![]() ![]() ![]() Ama oda nee çakalın biyide koştuyayak tavşana doğyu ileyley ![]() ![]() Bizimkiley çakaldan önce vayma için iiyice hızlanıylay![]() ![]() Ve iki saniye sona büyük bi güyültü tos duman![]() ![]() ![]() Cevdet ve buycu kendileyine geldikleyinde çakalın oyuna geldikleyini anlaylay ![]() ![]() Ve çakala öğle yemei oluylayyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaffff boş bi vaktimde yazaysam belki yitmi tuttuyuyum şimdi bu kaday oldu ![]()
|
|
|
|
#611 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
ee bozulmamak eldemi beah emek veyip bi fıkya yazdık aban hemen göçeytti moyalimisi |
|
|
|
#615 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
yahhh deilmi ![]() ![]() neydesin sen haa yapılmadı daha hale bilgisayayınıss![]() ![]() Özledim emme![]()
|
|
|
|