| 
 | |||||||
|    | 
|  | Konu Araçları | 
| android, bağlantılar, dış, işletim, mobil, sistemi | 
|  | Android (Mobil İşletim Sistemi) Dış Bağlantılar |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Android (Mobil İşletim Sistemi) Dış BağlantılarDış Bağlantılar Android resm sitesi Google Inc  Yönetim Kurulu Başkanı/CEO: Eric E  Schmidt * Yönetici/Teknoloji Başkanı: Sergey Brin * Yönetici/Ürün Başkanı: Larry Page * Mali İşler Üst Yöneticisi/CFO: Patrick Pichette Diğer yöneticiler: John Doerr * John L  Hennessy * Arthur D  Levinson * Ann Mather * Paul Otellini * Ram Shriram * Shirley M  Tilghman * Üst Düzey Danışman: Al Gore Reklam AdSense Advertising Professionals AdWords Analytics Base Checkout Click-to-Call DoubleClick Insights for Search Trends İletişim Answers Apps Calendar Dodgeball Friend Connect Gmail GrandCentral Groups Gtalk Joga Bonito Orkut Picasa Web Albums Reader TranslatePanoramio Yazılım Android Browser Sync Chrome Code Co-op Desktop Earth (Sky) Gears Gmail Mobile KML Lively OpenSocial Pack Picasa Pinyin SketchUp Talk Toolbar Updater Web Accelerator Yayın Alerts App EngineBookmarks Blogger Docs FeedBurner iGoogle Jaiku Knol Library Project Map Maker Mashup Editor Notebook Page Creator Sites YouTube Arama (PageRank) Books Blog Code Desktop Finance GOOG-411 Images Maps Moon News Patents Products Scholar Street View Usenet Video Web Sandbox Diğer Acquisitions Bomb Censorship Criticism Google China Google  org Googleplex Foundation Health History Hoaxes I'm Feeling Lucky Labs Logo Platform Products Summer of Code WiFi Yıllık geliri: ABD$16  59 milyar (Yükselen %56 2007 mali yılı) * Çalışan sayısı: 20,123 tam zamanlı (30 Eylül, 2008) * Borsa sembolü: (NASDAQ: GOOG, LSE: GGEA)  * Sloganı: Don't be evil (Kötü olma) * İnternet sitesi: www  google  com Kaynak : Wikipedia | 
|   | 
|  | 
|  |