Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faaliyet, konuları, lokomotif, motor, sanayii, türkiye

Türkiye Lokomotif Ve Motor Sanayii A.Ş. Faaliyet Konuları

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye Lokomotif Ve Motor Sanayii A.Ş. Faaliyet Konuları

Faaliyet konuları

TÜLOMSAŞ çeşitli tipte lokomotif, demiryolu bakım aracı, bojili yük vagonu, çesitli tipte dizel motor, alternatör, cer motoru, çelik ve pik döküm üretim kapasitesiyle Türk ağır sanayiinin lokomotifi olarak hizmet vermektedir Bugüne (Temmuz 2009) kadar yaklaşık 800 adet çeşitli tipte lokomotif ve 9000 adet çeşitli tipte bojili yük vagonu üretimi gerçekleştirilmiştir Bunların onarımları ile diğer demiryolu araç ve gereçlerinin üretim ve onarımları da yapılmaktadır

YERLEŞİM: 176000 m2 kapalı 324000 m2 açık olmak üzere toplam 500000 m2 'lik bir yerleşim alanına sahiptir

ÜRETİM :Lokomotif, Motor,Elektrik Makineleri ve Vagon olmak üzere 4 Ana Fabrika, 2 Destek Fabrika ve 1 Yardımcı Üretim fabrikasından oluşan Şirket, toplam 10 adet Teknik ve İdari Daire Başkanlığına sahiptir Yaklaşık 700 civarında Tezgah Kapasitesi ile Avrupa standartlarında Lokomotif, Cer Motoru, Dizel Motor ve Yük Vagonu Üretimi gerçekleştirmektedir

YAZILIM : Şirkette Solid Works, Autocad gibi bilgisayar destekli tasarım programları aktif olarak kullanılmaktadır ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) Projesi uygulaması başlatılmış ve halen canlı kullanımı etkin olarak sürdürülmektedir

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com