![]() |
60 Yıl Süren Bir Aşk Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() 60 Yıl Süren Bir Aşk HikayesiBuz gibi bir günde hızlı hızlı yürürken, birden ayağımın ucunda bir cüzdan gördüm ![]() ![]() ![]() Hemen aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belli ki yıllardır, o cüzdanın içinde duruyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgili Michael" diye başlıyor mektup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Ama sakın unutma, seni daima seveceğim" diye bitiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimden bir ses "Bul" dedi bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bu adrese bağlı bir telefon varsa, bana verebilir misiniz" diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Var ama, size vermem yasak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşıdaki hanıma "Hannah diye birini tanıyor musunuz ? " diye sordum ![]() - "Bu evi, 30 yıl evvel, Hannah diye kızları olan bir aileden aldık ![]() ![]() - "Peki yeni adreslerini biliyor musunuz? ![]() ![]() - "Hannah annesini bir huzurevine yatıracakti ![]() ![]() ![]() Ve huzurevinin adını verdiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bunların hepsi aptalca aslında" dedim kendi kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kadın "Şimdi Hannah'ın kendisi bir huzurevinde" dedi ve numarayı verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ses "Evet, Hannah burda yaşıyor" dedi ![]() ![]() Gecenin saat onu, ama hemen yola çıktım, Hannah'ı görmek için ![]() ![]() Devasa bir binanın üçüncü katında şirin bir oda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlattım olanları ![]() ![]() ![]() ![]() "Genç adam" dedi, "Bu mektup, Michael ile son kontağımdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir nefes daha ![]() ![]() - "Michael Goldstein harika bir insandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ufak sessizlik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki damla yaş damladı elindeki mektuba, ıslanan gözlerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hannah'a teşekkür edip odadan çıktım ![]() - "Hannah Hanım yardımcı olabildi mi size?" dedi ![]() ![]() - "Hiç değilse bunun sahibinin soyadını öğrendim" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() O sırada yanımda dikilip duran hademe bağırdı ![]() ![]() - "Hey baksana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Michael sekizinci katta yaşıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Evet bu benim cüzdanım" dedi ![]() ![]() ![]() - "Öğleden sonraki yürüyüş sırasında kaybetmiş olmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() - "Hiçbirsey borçlu değilsiniz" dedim ![]() ![]() - "Ama özür dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Mektubu mu okudun? ![]() ![]() - "Sadece okumakla kalmadım ![]() ![]() ![]() ![]() - "Buldun mu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Çok iyi ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bana onun telefon numarasını ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "O benim tek aşkımdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bay Goldstein" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Asansörle üçüncü kata indik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Hannah" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlüklerini ayarladı bir an baktı, tek kelime etmeden ![]() ![]() - "Michael" dedi, Michael, kapıda, kısık sesle ![]() ![]() - "Hannah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Michael" diye yutkundu : Hannah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Michael Hannah'a doğru yürüdü yavaşça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "İşte Tanrının sevgisi de bu" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üç hafta sonra beni huzurevinden aradılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Harika bir nikah töreni idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer 76 yaşında bir gelinle 79 yaşındaki bir damadı, 16 yaşında bir kız, 19 yaşında bir delikanlı havasında görmek isterseniz, orayı ziyaret etmeniz gerek ![]() ![]() Nerdeyse 60 yıl süren bir aşk hikayesi için, ne güzel bir son değil mi? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() Cok güzel bir ask hikayesi Burcu ellerine sağlık Böyle askların olduğunu bilmek muhtesem |
![]() |
![]() |
|