![]() |
Benliğimdeki Seni Kaybetmeyi Başaramadım.' |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Benliğimdeki Seni Kaybetmeyi Başaramadım.'Geldiğinde cehennem ateşine atmıştın ya hani ![]() ![]() Tekrar gideceksen karanlık bir gecede git ki! Göz pınarlarımı rahatlıkla boşaltayım ![]() Gitmeyi nasıl başarabildiğine hala şaşırıyorum ![]() Bu kadar sevdiğine, bu kadar sevdiğime eminken bi anda beni boşuluklarda esir etmen, beni sensizliğe mahkum etmene rağmen yine seni deliler gibi seviyorum ![]() ![]() Hatırla beni ilk gördüğün günü ![]() ![]() Yalan sevgin sevdiğini söylediğin gibi ![]() ![]() Yeminlerim seni görünce tövbe etti yüreğim seni görünce tekrar tekrar sevdi bilmediği yalanı sende öğrendi oysa "ölene dek" ve "ölüm bizi ayırana dek" demiştik ![]() ![]() Sen değildin, bir düş’tü kırıldı ![]() ![]() ![]() Aşk değildi bir umuttu tükendi ![]() ![]() ![]() Sevda değil bir hayaldi geçti ![]() ![]() ![]() Cam değil bir kalpti kırıldı ![]() ![]() ![]() Sildi tüm doğrularımı yeniden; başladı yazmaya umutları tükenen kalemim ![]() ![]() Ama "ben"liğindeki seni değil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|