![]() |
Sen Git Aşk Bana Kalsın.... |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Sen Git Aşk Bana Kalsın....SeN Git "Aşk" Bana Kalsın ![]() ![]() Her gidişine ayrı anlam yüklüyorum, yapma allah aşkına! Ya hep kal benimle yada söz etme gidişlerden, yada silinsin isminde cismin de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bittiyse heyecanın bileyim ben de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanların hayatına sorgusuz sualsiz girip, darmadağın eden, sonra da hiçbir şey söylemeden gitmeye çalışanlardan nefret ediyorum ![]() Böylemisin sen de? Gerçekten gitmek mi istiyorsun? Yürekli ol biraz, hadi konuş ![]() ![]() İki çift sözü haketmedimi bu aşk? Yaşanılan bunca şeye hiç mi saygın yok? Ah ben, niye yanılıyorum hep? Niye tam "işte bu" dediklerim sömürüyor aşkımı? Biraz daha mı katı olmalıyım? Biraz daha mı kapalı tutmalıyım kapılarımı? Bazen bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir kaygıya yer vermeden, hiç bir hesabı düşünmeden açsaydın bana yüreğini işte o zaman görürdün bir aşkın nasıl efsaneye dönüşe bileceğini ![]() Sen gözlerini kapıyorsun, sen varsın, başka hiç kimseye bakmıyorsun ![]() ![]() ![]() Aşk, tam teslimiyet ister, Kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya da bırakmazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet COŞKUNDENİZ
|