![]() |
Sağanak Sağanak Sevdam... |
![]() |
![]() |
#1 |
brave83
|
Sağanak Sağanak Sevdam...Artık geceler uzun…Geceler hoş… Çıldırmışçasına kin duyduğum zamanın aksine, Her bir dakikayı, bir ayrı sever, Her bir saniyeyi bir ayrı süsler oldum ![]() Karanlık adeta sana bezenmiş ![]() Gözlerindeki ışıltı yayıldı odanın sessizliğine ![]() Gölgem onu takip ederken,boynum büküldü, Varlığım; karşında eridi,yok oldu, Gözlerin…Çekip götürdü beni, Çisil çisil bakışların serpilince üzerime ![]() Havada uçuşan ölü yapraklar gibi, Yağmurda ıslanmış yüreğimi,teslim ettim ellerine ![]() Damarlarımda dolaşan meltemin esir aldığı, Kasırgalar kopan deli başımda Ah bir bilsen; kaybetme korkusunun O saf ızdırabını! Nutku tutulmuş,sancılı serçeler gibi nasıl ürktüğümü! Düşündükçe taş kesilir bedenimde Ne bir damla ısı,ne de bir umut… Yok…Yok… Düşündükçe çıldırıyor düşlerim ![]() Damla damla umut beslerken Hangi yasak engeldir hayallerime? Kırlangıç kanadıyla çizilmiş resim bilirken aşkı, O nefesimin her bir köşesine sıkışmış bakışların Sağanak sağanak yağdı Kaybettiğim hançer pırıltıları tutuşmuş yüreğime… Damla damla birikip gönül kıyılarımda, Tereddüt duvarını,katmerlerle yırtarcasına, Bağrımdaki sızılı düğümleri söküp atarcasına, Şebnemleri pırıl pırıl yakıp söndürdü ![]() Yitikliğimin hiddet kusan gözlerine inat; Hayat verdi yar,perde çekti hüznüme ![]() Sen… Dalga dalga kıvılcım saçan gözlerinle, pas tutmuş duygularıma sevda oldun… Sağanak sağanak yar… Sağanak sağanak yağdın üzerime… |
![]() |
![]() |
|