![]() |
Susmayı Sevmiştim Hep Senden Evvel |
![]() |
![]() |
#1 |
brave83
|
Susmayı Sevmiştim Hep Senden EvvelBilmezdim aslında konuşmayı susmayı sevmiştim hep senden evvel susmak çok şey anlatır derlerdi bana küçük bir çocuğun saflığına inanarak anlayacağın susmalardaydım ve sen bilmezsin adım neden soyadım suskundu benim aslında kimseler bilmez beni yalnız vakitlerde dalga geçerdi martılar yalnızlığımla o sahildeki kayaların üstünde suskun suskun otururken yine o vakitlerde kaçar giderdim gürültülerden kuytu köşelere sığınırdım sadece suskunluğumu bozmamak için anlayacağın susmalarım bir yemindi sanki hayatıma adanmış hayattan kaçan bir adamdım ve sonra sen girdin hayatıma suskunluğum sel olmaktan çıkmış güneşe bakan duru bir denize dönmüştü fakat bir kelebeğin hayatı kadar kısa sürmüştü umutlarımın bağlandığı her şey ulaşamamıştım sana ve bitmesi gereken yerde film kopmuştu kaderin elleri arasında ne ilginçtir, yıllarım sanki bir tekrar senden sonra ben yine suskunum çünkü ve şimdi senin için, gideli çok az zaman oldu demiyorum seni hala deliler gibi seviyorum diye de bağırmıyorum artık çünkü, sana tapan ben kayboldu bu şehirde özür dilerim sevgili ama içimdeki ben hatırlamıyorum diyor bana doğrusu bende tanımıyorum bunca suskun yıldan sonra ben o tanıdığın ben değilim çok özür dilerim susmam gerek şimdi çünkü sen bilmezsin benim adım neden soyadım suskun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|