Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
batışı, diamond, sea

Ms Sea Diamond Batışı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ms Sea Diamond Batışı




Batışı
MS Diamond 5 Nisan, 2007'de yerel saatle saat 16:00'da Santorini adası kalderasında, kıyıya son derece yakın, iyi bilinen ve iyi işaretlenmiş volkanik kayalar kümesine çarptı ve su almaya başlayarak yan yattı Çoğunluğu ABD vatandaşı ve 60 kadar da Kanadalı'dan oluşan yolcu kitlesi üç buçuk saat içinde güvertedeki iplerden indirilerek tahliye edildi Tahliye sonrasında iki Fransız yolcunun kayıp olduğu görüldü Gemi aldığı suların etkisiyle 6 Nisan 2007'de saat 7:00'de önce alabora oldu, sonra tamamen battı Bu noktadaki deniz tabanının neredeyse tamamen dik bir volkanik çöküntüden oluşması nedeniyle, kıç tarafı 60 metre kadar derinlikteyken, pruvanın 180 metrede olduğu belirtilmekte, daha da derine kayması ihtimali enkazın kurtarılmasına ilişkin halen süregelen tartışmaları daha karmaşıklaştırmaktadır

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.