![]() |
Bleu Beam (Mavi İşik Projesi) Mutlaka Okuyun ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bleu Beam (Mavi İşik Projesi) Mutlaka Okuyun !2012 de şov başlıyor (kıyametten bahsetmiyorum) BU videoları mutlaka izlemeli ve izletmelisiniz !!! kısa zaten : http://uyanmaprojesi ![]() ![]() ![]() ![]() http://secretreality ![]() ![]() ![]() ![]() http://secretreality ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi ışık projesi Bu projenin içeriğini buradaki kardeşlerimizin bir çoğu bilmektedir ![]() ![]() Mavi ışık projesi, NASA?nın gizli arşivlerinden sızmış bir bilgi ![]() ![]() ![]() Mavi ışık projesinde kullanılan teknolojinin bilgileri bu kadar gizli ama bir şekilde sızıyor, yoksa bunu kendileri bilerekmi sızdırıyor? Hedefleri ne olabilir? Mehdi?nin (Aleyhisselam) çıkış zamanında semadan bir el gözükecek ![]() Keza (N ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esma binti Umeys dedi ki: O günün alameti Semadan uzatılmış ve insanların kendisine bakıb durduğu bir el?dir ![]() Hologramik teknoloji ile insanlara gösterilecek herhangi bir el ile filan filan Allah?ın evliyası diye nida edilse ve bunun için müslümanlardan bir kişiye işaret etseler, Allahu Alem bu kendileri için çok riskli olur ki, İslamiyetin tekrar kuvvet bulmasından korkarlar ![]() ![]() ![]() ![]() Peki Hakk olan nidayı nasıl anlarız? Hakk olan işareti nasıl biliriz? Deccal?ın sıfatlarını tam anlamıyla bilerek ![]() ![]() Bir ikinci işarette şudur: Keza (N ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazanın yarı gecesinde (15 ![]() ![]() Semadan, arz ehline, şamil olan bir ses ki, herkes bunu kendi lisanı ile işitir ![]() (Kitab-ül Bürhan fi Alamet-il Mehdiyyil Ahir Ez- Zaman) Ve buna benzer defalarca nidalar daha olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi ışık projesi, wikileaks veya benzeri sızıntılı haberleri elbette bir oyun olarak algılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 14 asır evvelinden Efendimiz Muhammed Mustafa (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak aşağıdaki hadisle yazıya son veriyorum, bu hadis-i şerifle ne denmek istendiği elbette Peygamberimizin (s ![]() ![]() ![]() Ebu Ümame el Bahili?den (Radıyellahu anhu) rivayet edildiki şöyle haber vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah?ın gönderdiği bütün peygamberler ümmetlerini Deccalden sakındırmışlardır ![]() ![]() Sizler ümmetlerin sonuncususunuz ![]() ![]() Eğer ben sizin aranızda iken çıkarsa, herbir müslüman yerine ben, onunla davalaşırım ![]() ![]() ![]() Muhakkak o, Şam ile Irak arasından çıkacak tır ![]() ![]() Ey Allahın kulları sabit kalın ![]() ![]() ـــــ O başladığı vakitte ?Ben peygamberim? der ![]() ![]() ـــــ İkinci olarak derki ?Ben sizin rabbinizim? Halbuki sizler ölmedikçe rabbinizi göremezsiniz ![]() ـــــ Hemde onun gözü kördür ![]() ![]() ـــــ Onun iki gözü arasında ?kafir? yazılıdır ![]() ![]() ـــــ Onun beraberinde bir bahçe ve ateş olma sı da onun fitnesindendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ـــــ Bir bedeviye şöyle demeside onun fitnesindendir ![]() ![]() ![]() ـــــ Yine onun fitnesinden biride bir kişiye musallat olup onu öldürmesi ve testere ile onu ikiye yarmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ــــ Rabbim Allahtır, sen Allahın düşmanısın, sen Deccalsın, Allaha yemin olsun ki bu günkü olduğum basiretten daha şiddetlisi üzere olmamış tım ![]() Ebu Said der ki Resulullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu ![]() ![]() ـــــ Onun fitnesinden biride gökyüzüne emr edip yağmur yağdırması, yere emredip bitki bitir mesidir ![]() ـــــ Fitnesinden biride, bir beldeye uğrayıp onu yalanladıklarında, sağlam hiçbir yaylım hayva nı kalmayıp hepsinin helak olmasıdır ![]() ـــــ Başka bir beldeye uğrayıp onu tasdik ettiklerinde gökyüzüne emrederek yağmur yağdırması, yeryüzüne emrederek bitki bitirmesidir, öyle ki o günde hayvanları olduklarından daha fazla semiz, en büyük halde olup memeleri bol sütle dolar ![]() Yeryüzünde basmadık arazi bırakmaz, ancak Mekke ve Medine hariçtir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebu Akrenin kızı Ümmü Şerik derki ya Resulullah o günde araplar nerdedir ![]() Buyurdu ki ?O gün araplar çok azdır ![]() ![]() ![]() Bir ara imamları (Mehdi) sabah namazı için öne geçince o anda Meryem oğlu İsa iner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namaz bitince İsa (Aleyhisselam) der ki ?Kapıyı açın ![]() ![]() Deccal, İsa?yı (Aleyhisselam) görünce, su içinde tuz eridiği gibi erir ve korkarak kaçar ![]() ![]() ![]() ![]() Allahu Teala yahudileri hezimete uğratır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resulullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu ?Deccalın günleri kırk senedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denildiki ya Resulullah o kısa günlerde nasıl kılarız ![]() ![]() (İbni Mace) Şemseddin Hakkân |
![]() |
![]() |
![]() |
Bleu Beam (Mavi İşik Projesi) Mutlaka Okuyun ! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bleu Beam (Mavi İşik Projesi) Mutlaka Okuyun !Paylaşımlarınız için teşekkürler ![]() Abdülkadir Geylani Hz ![]() ![]() " Abdülkadir Geylânî'nin Şeytana Galebesi Şeyh Abdülkadir Geylânî'nin başından geçen meşhur olayı buna örnek verebiliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O şöyle demektedir: "Bir keresinde ibâdet ediyordum ![]() ![]() "Ey Abdülkadir! Ben senin Rabbinim, başkalarına haram kıldıklarımı sana helâl ettim ![]() Cevap verdim: - Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allah'sın öyle mi? Defol buradan ey Allah'ın düşmanı! Bunun üzerine bu nur darmadağın oldu ve kopkoyu bir zulmete dönüştü ![]() - Ey Abdülkadir, benden dinindeki fıkhın (kavrayışın), ilmin ve ulaştığın mertebeler sayesinde kurtuldun ![]() ![]() Abdülkadir Geylânî'ye soruldu: - Onun şeytan olduğunu nasıl bildin? Cevap verdi: - Bana "Başkalarına haram kıldığımı sana helâl ettim" demesinden ![]() ![]() ![]() Çünkü biliyordum ki, Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama böyle bir olayla karşılaşanlardan bir kısmı, görünenin bizzat Allah olduğunu sanmışlar ve uyanıkken Allah'ı gördüklerine inanmışlardır ![]() ![]() ![]() Bu durum birçok câhil âbidin başına gelmiştir ![]() Bunlardan biri kalkıp dünyada gözü ile Allah'ı gördüğünü sanır ve bunu iddia eder ![]() ![]() Birçoğu da bir peygamber, sâlih bir kul ve Hızır (a ![]() ![]() ![]() Sahih bir hadîste Hz ![]() "Kim rüyada beni görürse, beni gerçekten görmüştür ![]() ![]() Allah hepimize basiret ve uyanıklık versin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|