![]() |
Anın Hemen Öncesini Yaşamak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anın Hemen Öncesini YaşamakSevgilimden ayrılmadan önce, onun ne zaman beni telefonla arayacağını hissedebiliyordum genelde ![]() ![]() Bir keresinde rüyamda sevgilimi görüyorum, ancak rüyamdayken telefonuma mesaj geliyor, ve arkadaş diyorki sevgilin mesaj atmıştır ve hemen uyanıyorum, uyanır uyanmaz sevgilimden mesaj geliyor ![]() Acaba bu onu çok sevmem yada ona olan aşırı ilgimden mi kaynaklanıyor, yoksa bunu gerçekten hissedebiliyormuyum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anın Hemen Öncesini Yaşamakstronger_ht Nickli Üyeden Alıntı Sevgilimden ayrılmadan önce, onun ne zaman beni telefonla arayacağını hissedebiliyordum genelde ![]() ![]() Bir keresinde rüyamda sevgilimi görüyorum, ancak rüyamdayken telefonuma mesaj geliyor, ve arkadaş diyorki sevgilin mesaj atmıştır ve hemen uyanıyorum, uyanır uyanmaz sevgilimden mesaj geliyor ![]() Acaba bu onu çok sevmem yada ona olan aşırı ilgimden mi kaynaklanıyor, yoksa bunu gerçekten hissedebiliyormuyum ![]() ![]() ![]() Bu durum aranızdaki duygusal bağdan kaynaklanıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anın Hemen Öncesini Yaşamakbu olay bende daha farklı gerçekleşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|