|
|
Konu Araçları |
çocuğu, etti, ilan, john, kendisini, kennedynin |
Kendisini John F Kennedy'nin Çocuğu İlan Etti |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kendisini John F Kennedy'nin Çocuğu İlan Etti46 yaşındaki Jack Worthington, kendisinin, Teksaslı annesinin ve eski Amerikan başkanı John F Kennedy'nin 1961 yılındaki ilişkisinden dünyaya geldiğini söylüyor Kasım 1963'te suikasta kurban giden Kennedy'nin bir kadın düşkünü olduğu ve Marilyn Monroe ile bile flört ettiği söyleniyor Kanada gazetesiyle yapılan kısa röportajda Bay Worthington iddiasıyla ilgili birkaç detay anlattı ve bunu açıklamak için neden bu kadar beklediğini açıklamadı Sadece ''Doğruyu yapmam gerektiğini düşündüğüm büyük bir sorumluluk olarak hissettim'' diyebildi Annesini Kennedy ile tanıştıranın o zamanki başkan yardımcısı Lyndon Johnson olduğunu söyledi Kanada, British Columbia'da yaşayan Bay Worthington, ısrarla Kennedy ailesinden, iddiasını kanıtlaması için sadece bir DNA örneği istediğini onun dışında hiçbir maddi isteğinin olmadığını anlattı''Beni yetiştiren adamla harika bir baba-oğul ilişkisi içerisindeydim'' dedi Vanity Fair dergisinin Worthington'ın iddiasını 18 aydır incelediği Amerikan medyasına yansıdıktan sonra Bay Worthnigton kimliğini açıklama ihtiyacı duymuş ''Hikâye kamu oyuna yansımıştı ben de en iyi yaklaşımın, insanları zan yürütme ve tahminde bulunmaları yerine geçmişi doğrudan benim ağzımdan dinlemelerinin en doğrusu olduğuna karar verdim'' diye konuştu Toronto Globe and Mail'e John F Kennedy'nin iddia edildiği gibi çocuğu olduğundan nasıl haberi olduğunun detaylarını vermedi ''Birçok Amerikalı inanmayacak ve olayı ört bas etmeye çalışacaklar'' şeklinde bir itirafta bulundu ''Maalesef onlar için ben gayri meşru bir çocuğum'' New York Post'un raporuna göre John F Kennedy'nin kardeşi Senatör Ted Kennedy olaya müdahale ederek iddiayı ortadan kaldırmaya çalışmış Eğer iddialar doğrulanırsa Demokrat başkanın soyuna bir darbe vurulacak Şuan başkanlık yarışında önde giden Barack Obama, Başkan Kennedy'nin 10 yıllık eşi Jacqueline'den, dört çocuğu bulunuyordu, sadece ikisi emzirme çağından sonra yaşayabildi 1960'da doğan oğul John F Kennedy karısıyla beraber Haziran 1999'da bir uçak kazasında hayatlarını kaybettiler 50 yaşındaki kızı Caroline ailenin hayatta kalan en son kalan üyesi alıntıdır |
|