Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deccal, geliyor

Deccal Geliyor!

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deccal Geliyor!

Arkadaşlar GençlikTv ve bir çok yerde gelecek cuma deccalin geleceğini okuyorum böyle söylemler var örnek alıntılar paylaşayım:

ŞEYTANA TAPANLAR GUNEŞ PATLAMALARININ BAŞLAMASI İLE RAMAZANIN İLK GÜNÜNE KADAR HER GUN BİR TANINMIŞ İSMİ KURBAN EDECEKLER ŞEYTANAOYUN BİTTİ ARTIK SON PERDE BAŞLIYORARTIK GÜÇLERİNİN ZİRVESİNDE VE KİMSEDEN KORKMUYORLAR

SON BİR HAFTA

PLANLARIN EN BÜYÜĞÜ ALLAH' A AİTTİRPentagon’un geçtiğimiz ay yasaklanan eğitim materyelleri bakın neler var Planda Mekke ve Medine'nin vurulmasından tüm Müslümanların Hiroşima örneğinde olduğu gibi topluca yokedilmesini de içeren tüyler ürperten bölümler yer alıyorPentagon'da hazırlanan bu plan akıllara darbeci Türk generallerin hazırladığı Balyoz darbe planını getirdiPentagon’un geçtiğimiz ay yasaklanan eğitim materyelleri ABD internet ortamında sızdı, İslam’a karşı top yekün savaş ilan edilmesi temalı bir eğitim-brifingi bu, skandal kabilinden notlarda “siyaseten doğru” bir metin okumayacakları konusunda önceden katılımcılar uyarılıyorHuffington Post, wiredcom gibi ABD’nin popüler haber portallarında bu brifingin notları yayınlandı Planın içeriğinde tüyler ürperten ifadeler yer alıyorEğitim materyellerinde ”İslami teröre karşı mücadele etmek için 14 milyar Müslümanla “topyekün savaş” ilan edilme olasılığı masada olmalı” denilirken, gerekli görüldüğünde “sivil toplulukları haritadan silmek için Hiroşima örneği tekrar gözden geçirilmeli” ifadesine yer veriliyorRaporun bir kısmında “İslami teröristler 1949 Cenova Konvansiyonunu ihlal ettiğinden, Nagasaki ve Hiroşima gibi tarihi örnekler Mekke ve Medine’nin yok edilmesi için bir opsiyon olarak değerlendirebilir” açıklaması dikkat çekiyorPentagon bu materyelle ilgili soruşturma başlatmıştı Ancak raporu hazırlayan Albay Matthew A Dooley halen görevine devam ediyor Aynı albayın Haziran 2011 tarihli benzer bir raporu daha bulunuyor Bu raporda da ana fikir, “Ilımlı İslam" diye birşey olamayacağı yönündePentagon’un komuta katı “nefret suçu olarak algılanabilecek materyellerin yasaklanması” yönünde direktif vermişti ancak bu durum “Böyle bir söylemde rapor hazırlayan albay tek başına mı hareket eder?” sorusunu akıllara getiriyorWiredcom dergisi okuyanları dehşete düşüren söz konusu raporun bu bölümlerine dikkat çekmişti Raporda yer alan “Mecca Medina destruction” ifadesine rağmen plandaki ifadeleri okuyanlar dehşete düşmekten kendini alamıyor

gencliktv

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com