Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dayanır, eski, illuminati, mısıra

İlluminati Eski Mısır'a Dayanır..

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlluminati Eski Mısır'a Dayanır..

Öncelikle benim gibi sizlerin de artık bu konudan sıkıldığınızın farkındayım, bu paylaşımdaki amacım okumayanlara ve ya yeni üye olanlara bir daha hatırlatmaktır, bu yazıda bazı konular yenidir

Ufo Fenomeni, Cinler ve Etkileri

Merhabalar arkadaşlar Bu yazımızda bir çok konuya değineceğiz Antik Mısır'dan Adolf Hitler'e, HzMusa'dan 11 Eylül'e kadar bir çok konu hakkında yazacağız Yazımızın tamamının anlaşılmasını beklemiyoruz ancak kafanızda oluşan bir çok soruya cevap bulacağınızın garantisini veriyorum

"O halde sen bu şerefli sözü, Kur'ân'ı yalan sayanı Bana bırak! Biz onları, bilmedikleri, farkına varmadıkları bir yerden, yavaş yavaş azaba yaklaştırırız Ben onlara mühlet veriyorum! Doğrusu Ben'im düzenim, pek sağlamdır"
Kalem Suresi / 45 Ayet

İlluminati dendiği zaman ilk akla 1776 yılı gelir ama bu büyük bir hatadır çünkü İlluminati'nin temeli antik Mısır'a dayanır Yazımın devamında size bunu açıklayacağım ama önce bu ruh hastalarının inançlarının temeline girelim

Bunların İnançlarına göre, Güneş tanrısı Ra'nın 4 çocuğu var Ra'yı hepimiz tanırız hani bulmacaların vazgeçilmez sorusu olan "bir Mısır tanrısı" İsimleri ise, İsis,Osiris, Nephtys, Seth İki kız iki erkektirler İsis ve Osiris evlenirler İki kardeş evlenir mi abi demeyin bu şeytani ailelerde çok normaldir enses ilişkiler İsis ve Osiris evlenirler ama bu durum Seth'in pek hoşuna gitmez çünkü Ra'nın krallığı bu ikisine kalacaktır "Her şeye siz mi sahip olacaksınız abi, biz neciyiz panpa?" der ve kirli planlar yapmaya başlar

Aklına çok iyi bir fikir gelir, Osiris'i öldürecektir Bir gün Osiris'i kandırıp Nil nehrinin kenarına götürür ve öldürür 14 parçaya böler Osiris'i bu manyak

O zamanlar Ra kuvvetli olduğundan parçaları birleştirerek ölüleri diriltebilmesinden dolayı parçaları bulmaya çalışırlar Bizim gözünü kan bürümüş Seth parçaları İsis bulamasın diye p her birini dünyanın farklı yerlerine gizler Bereket ve Bolluk tanrısı İsis hanım parçaları arar durur ama 13 parçayı toplar yalnızca 1 parçası eksiktir

Erkeklik cinsel organı, size o cinsel organın İstanbul'da olduğunu söylesem şaşırmazsınız değil mi? Derken Osiris dirilirGerdeğe girerler ve İsis hanım hamile kalır "Nasıl kalacak salak adamın şeyi yok?" yani cinsel organı diyeceğinizi biliyorum Açıklayayım bu durumu, Ra şeytandan yardım ister ve şeytan ben İsis'in rahminde ruhumdan bir parça veririm ve İsis hamile kalır diyerek yardım teklifini kabul eder Sonra bizim meşhur Horus doğar

Hani şu "All Seeing Eye" yani her şeyi gören göz'ün sahibi ve İlluminati piramidinin tepesinde ki tek gözün ifade ettiği kişi diğer bir adı ise Deccal Osiris ise bu olaydan sonra yarı diri olarak ölüler diyarının kralı olur 13 sayısının kutsal olmasının bir sebebi de budur Osiris'in ölümden sonra ki sonsuz yaşamın simgesi olur ve onu da tavşan işareti temsil eder Playboy'un işaretinin tavşan olmasının sebebi de budur

Şimdi Antik Mısır Tanrılarının Temsili Resimleri,

Ra

İsis

Ruh hastaları şirketlerine İsis'in adını veriyorlar

ISIS =$ Dolar işaretinin İsis'ten geldiği yönünde iddialar var ve bence mantıklı

Bilim ve Uluslararası Güvenlik Enstitüsü'nün Kısaltmasının ISIS olduğunu duyunca şaşırmadım desem yeridir

İsis ana ve Meryem Ana çok benziyorlar değil mi?

Bizim deli beygir Seth

Anubis'in Osiris'i mumyalayışı

Osiris

Nephthys

Şimdi Antik Mısır İnancına göre diğer tanrılara bir göz atalım,

Anubis, mumlama tanrısı

Bunlar gibi bir çok örnek var

Ptah,

Eski Mısır Tanrısı Ptah

* Eski Mısır'da evreni ve diğer her şeyi yarattığına inanılan tanrıdır
*Elleri dışında tüm bedeni sakıca sarılmış, elinde bir asa taşıyan, kafası kazınmış bir insan olarak tasvir edilir Mısır'ın en büyük tanrısı olarak bilinir

Tamam abi anladık peki günümüzle ne ilgisi var diyenler için günümüzde ki uzantısına geçelim

Hollywood'un kimler tarafından yönetildiğini bilince neden olmasın ki dedim kendi kendime

Efendileri,

Horus - Deccal (Sembolü Tek Gözdür)

"Neden Horus tek gözlü?" diyebilirsiniz Siz sormadan o hikayeyi de size anlatayım Horus'un babası Osiris, bizim deli beygir Seth tarafından öldürülünce Ra'nın tahtı için 2 aday kaldı Birisi bizim meşhur Horus öteki ise deli beygir Seth Bu ikisi taht için mücadeleye giriştiler olaylar o kadar büyüdü ki savaşa kadar gitti Savaşta Horus, Seth'i yendi ama bir gözünden oldu Böylece Horus savaşı kazanıp "Tek Gözlü Güneş Tanrısı" oldu Aslında olay böyle değil yazının devamında olayın aslını anlatacağım yani o meşhur tek gözün nedenini

İsis Hanım, Meryem Ana'ya benziyor dedik, Horus ise Hristiyanlık inancındaki Hzİsa'ya benziyor Şimdi bu benzerliklere bir göz atalım

Horus 25 Aralık Tarihinde doğdu
Hz İsa 25 Aralık Tarihinde doğdu
HorusBakire İsis'den doğdu
HzİsaBakire HzMeryem'den doğdu
Horus Ra ile birleşip Ra-Horakhty olup bütün Mısır'ın hükümdarı olmuştur
Hz İsa[Haşa] Allah'ın oğlu ve ortağıdır
Horus"Tanrı'nın oğlu" , "Dünya'nın Işığı", "Herkesin Hükümdarı" olarak anılır
Hz İsa"Tanrı'nın Oğlu" , "Dünya'nın Işığı" , "Kralların Kralı" vb isimlerle anılır

Bu temsili resimde Hzİsa'nın arkasında güneşin oluşu tesadüf mü acaba yoksa Güneş tanrısı Horus'un gelişine hazırlık için mi böyle işlenmiş

Aklıma takılan bir şey daha var Neden Hristiyanlar ibadet günlerine "Sonday" değil de "Sunday" demişler Haksız mıyım? Son ingilizce "oğul" , Sun ise "güneş" anlamına gelmekte Çünkü bu plan başından beri hazırdı Diğer bir konu ise Hzİsa'ya inanmayanlar, Romalılar ve Yozlaşmış Yahudiler idi değil mi? Ve O'nu sözde çarmıha gerenler de bu Romalılar ve Yozlaşmış Yahudiler idi İşin tuhafı bu incil'i yayanlar da yine Yozlaşmış Yahudiler ve Romalılar Ben Elhamdülillah müslümanım ve müslüman olduğum halde aklıma böyle bir soru takılıyor ise günümüz Hristiyanları neden sorgulamıyorlar?

Şimdi de Roger'in Gelenler Serisinde yer alan açıklamalarına bir göz atalım

O yozlaşmış Yahudiler günümüzde dünyayı yöneten Siyonist Yahudilerdir, Kutsal Roma'nın günümüzde ki uzantısı ise Vatikan'dır Yazımızın devamında şuan ki papanın bir mason olduğunu size göstereceğim ama önce kiliselere bir göz atalım,

Bratislava'da Blue Church 'ın üstünde bir gariplik var sanırım

Biraz daha yakından bakalım isterseniz,

Budapeşte St Anne kilisesi'nde de bir gariplik var

Yakından bakalım tekrar

Church of krakow

Sözün bittiği yerdeyiz artık Polonya'da ki kiliseden bir görüntü her şeyi açıklar vaziyette

Polonya'da ki başka bir kiliseden bir görüntü (aynı kilisede olabilir )

Bunlar gibi yüzlerce daha görüntüye ulaşılabilir İşte bu şeytaniler böyle Hzİsa'dan gelen bilgileri tahrif etmişlerdir Hristiyan arkadaşlara Barnabas İncili'ni araştırmalarını öneririm Şuanda Vatikan tarafından saklandığı kanaatindeyim Konu Hristiyanlık ve Hzİsa'da iken şu zeitgeist belgeselindeki hatalara bir göz atalım

Belgeselde,

1 Horus'un bir bakireden dünyaya geldiği bilgisi geçiyor ancak böyle kesin bir bilgiyi dinler tarihi okuyan arkadaşım bile bilmemekte

2Horus'un çarmıha gerildiği bilgisi yer almakta, Horus çarmıha gerilmemiştir Gerilmiş ise bile bunu kim yapabilir ki o koskoca bir Güneş tanrısı hem de Ra ile tek vücud olup tüm Mısır'a hükmetmiştir

3 Horus'un 12 havarisi olduğu bilgisi yer alıyor, Horus bir dini lider değildir ve yalnızca bilgiler aile içinde kalması zorunluluğu bulunduğundan bu bilgileri neden 12 kişi ile paylaşsın ki Riski göze almaya değmez

Bunlar gibi kaç tane daha hata var 2 ve 3 bölümleri izlemenizi öneririm ama 1 bölüm insanları şüpheye düşürmeye yöneliktirBunu niye yaptığını soracak olursanız anlatayım

Piramidin altında ki yazının önemi

Novus Ordo Seclorum, Latincede "Çağların/Alemlerin Yeni Düzeni" anlamına gelirTüm 1 $ lık banknotlarda yer alır arka taraftaki piramitin içindeki gözün altındaki yazıdır "Seclorum" ise seküler anlamına da gelmektedir Seküler tam anlamıyla nedir diye wikipedia amcaya sorayım dedim beni şaşırtmadı "Sekülerizm - sekülarizm toplumda,ahiretten ve diğer dinî meselelerden dünya hayatına odaklanılması yönündeki hareket TDK, sekülerizm kavramına karşılık olarak dünyacılık sözcüğünü önermiştir" diyor ben ise kısaca dinsizlik ve inançsızlık olarak tanımlayıp geçecektim Hiç bir şeye inanmayan, her şeye inanmaya açıktır bu yüzden seküler bir dünya oluşturmaya çalışıyorlar Deccal geldiğinde dik kafalılık yapacak uyanmış insan görmek istemezler Şu anda Deccal tanrılığını ilan etse en az 5 milyar insan tanrı diye ona tapar hiç şüphem yok bu konudan Zaten Zeitgeist belgeselinde mason ve İlluminati kelimelerinin geçmiyor olması, onların kime hizmet ettiklerini açık bir şekilde belli ediyor

Yazımın başında da demiştim çok karışık konular bunlar mesela antik mısırdan girip günümüz hristiyanlığından çıktık Şimdi ise Numeroloji'den bahsedeceğim Numeroloji bu ruh hastaları için çok önemlidir çünkü bizim bilmediğimiz ve bilmemizi istemedikleri bir ilimdir

"Ki böylece onların (peygamberlerin), Rablerinin gönderdiklerini hakkıyla tebliğ ettiklerini bilsin (Allah) onların nezdinde olup bitenleri çepeçevre kuşatmış ve her şeyi bir bir saymıştır (kaydetmiştir)"

Cin Suresi / 28ayet

Bu ayetin Cin suresinde geçiyor olması benim dikkatimi cinler ile bu ruh hastalarının arasındaki bağı araştırmaya yöneltti Allah Kur'an-ı Kerim'de her şeyi tek tek saydım diyor ve bu olayın bilimsel olarak doğrulanması ise ayrı bir mucizesi Bilimsel alanda her şeyin rakamlardan oluştuğunu araştırmak isteyenlere işe Fibonacci serisi ile başlamasını öneririm Özellikle mühendislik okuyan arkadaşlar beni iyi anlayacaklardır Bizim unuttuğumuz bir ilmimiz var ve adı ise Cifr- Ebced hesabı Şimdi bunları anlatmaya kalksam kafadan 3 yazı gerekir çünkü çok deruni bilgiler bunlar

İslam da nasıl ebced ve cifr ilimleri var ise yahudilikte Kabala ilmi var Bu ruh hastalarının en sevdiği rakamlar, 9, 11 ve 13'tür 13 malum Osiris olayından dolayı çok önemlidir bu adamlar için

9 rakamının bunlar için önemli oluşunun hikayesini anlatayım Hiram Usta Süleyman Mabedi'nin inşaasında çalışan birisiydi Ve HzSüleyman ölünce serbest kaldı, sonra kendi sistemini kurdu Çırak günlük parasını almak için gider ustasına bir kelime söylerdi ve bu şifreydi Sonra 4-5 amele toplanıp usta ücreti almak için Hiram Usta'dan şifreyi isterler ve Hiram Usta çok dürüst, sisteme çok sadık olduğundan kabul etmez Hiram Ustayı öldürürler 9 mason toplanıp Hiram Usta'nın yanına gittiklerinde bakarlar ki Hiram parçalanarak ölmüş ve parçaları toplayıp birleştirirler ve Hiram dirilir Osiris'in hikayesine çok benziyor değil mi? İşte bu yüzden 9 sayısı bunlar için çok önemlidir Mason localarında Üstat toplantıya başlamadan önce masaya 9 kez çekiçle vurur

11 rakamı onlar için ayrı bir öneme sahiptir Bunun 2 sebebi var şuanda birinci sebebini, yazımın devamında ikinci sebebini de açıklayacağım 11 rakamı HzSüleyman Mabedinin girişinde ki 2 sütundan gelmektedir isimleri ise Jakin ve Boaz'dır11 rakamını ters çevirseniz bile 11 rakamını elde edersiniz

Sayılara olan takıntılarına bir de tarih üzerinden bakalım

Yıl 11 Eylül 1990 Baba Bush, Yeni Dünya Düzenini ilan ediyor Diyor ki "More than a small country, it`s a big idea, new world order" Türkçe meali ise "Küçük bir ülkenden daha fazlası, büyük bir fikir , Yeni Dünya Düzeni" yani anlayacağız dilde söyleyeyim "Bu hareketin yalnızca Irak ile sınırlı kalacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz sığırlar biz yeni bir dünya inşaa ediyoruz" Körfez savaşı zamanı söylenmiştir

Baba Bush'un piramitine dikkat

Olaya bak 11 sene sonra Oğlu başkan olmuştur 11 sene sonra babasının söylediği planın uygulayıcısı oluyor İşin ilginç yani Babasının hedef gösterdiği Irak 12 sene sonra oğlu tarafından işgal ediliyor Peki bu saldırıya sebep olan olay neydi?

Sahte 11 Eylül 2001 saldırısıydı Sahte diyorum çünkü her şey daha o ikiz kuleler yapılırken planlanmıştı İlluminati Kart Oyunları başlıklı yazımda zaten kart oyunlarında geçtiğini söylemiştim Bir de 20 Amerikan Dolarında şifrelenmişti bu olay Şimdi Amerikan 20 Dolarında ki sıra bir göz atalım,

20 doları ortadan içe doğru katlayalım

Sonra sol yüzü kendimize doğru bakacak şekilde katlayalım

Sağ yüzü de kendimize doğru katlayınca ortaya ilginç bir görüntü çıkıyor Bildiğin pentagon'un saldıraya uğradı anki görüntü
Olay bunun ile sınırlı kalsa iyi bir de katladığımız 20 Doların arkasına bakalım

Bildiğin ikiz kuleler daha ne olsun

Bu görüntüleri başka yerlerde görmüş olabilirsiniz biraz da 20 doların üzerinde ki harflere göz atalım,

Osama yani bizim okuduğumuz şekilde Usame yazıyor

Tafara yazıyor Yaser ile ne ilgisi var diyen sığırlar "Tafara" tersten okunduğunda ne oluyor "Arafat"

11 Eylül tarihinin rakamları toplandığında ortaya 20 çıkıyor

11 Eylül saldırısında ki "tesadüflere" bir göz atalım,

1 9 + 1 + 1 = 11
2 11 Eylül yılın 254 günüdür 2 + 5 + 4 = 11
3 11 Eylül'den sonra yılın bitimine 111 gün vardır 365 - 254 = 111
4 İki bina da 110 katlıydı 11 : 11
5 Üçüncü bina 47 katlıydı 4 + 7 = 11
6 Kulelerde ki toplam pencere sayısı 21800 idi 2 + 1 + 8 = 11
7 Kulelere çarpan birinci uçağın uçuş numarası 11 idi
8 Sefer sayısı 11 - 92 idi 9 + 2 = 11
9 11 numaralı uçuş 11 mürettabatı barındırıyordu
10 iki kule sabah 10:28'de çöktü 1 + 2 + 8 = 11
11 Dünya ticaret merkezi 1966 - 1977 yılları arasında inşa edildi 1977 - 1966 = 11

Daha bir sürü örnek var Sonra ki yazıma dahil edelim bu konuyu Ama şunu söylemek isterim ki 11 Eylül bir megaritüeldi Şimdi gelelim 9 - 11'in numeroloji'de ki önemine Bu ruh hastalarının inançlarının temelinde kabala yer alır Kabala'da hayat ağacı diye bir şekil vardır

Hayat Ağacı

Bu hayat ağacındaki her noktanın bir önemi vardırHer birini açıklayacak kadar konuya hakim değilim ama 9-11'in önemini az çok biliyorum Bu hayat ağacında 10 Tanrı'yı temsil eder, eğer sen 9'dan 11'e atlarsan Tanrı'nın varlığını yok saymış olursun O yüzden bu 9-11 ritüeli megaritüeldir

Norveç'de insan avlayan manyağın bir mason olduğunu söylememe gerek yok sanırım

"Peki son rituelleri 9-11 miydi?" diye soracak olursanız, tabi ki hayır Bizim bildiğimiz son rituelleri 22 Temmuz Norveç saldırısıydı Bu 22 temmuzda bir olayın olacağını tahmin etmiştik ve gerekli uyarıları yapmıştık

Ben bu tweeti attıktan sonra ve olay gerçekleşince, resmen günah keçisi ilan edildim Sanki ben bu tweeti attım diye olaylar gerçekleşmiş gibi bana hakaretlerde bulunuldu Bu olaydan sonra ise yalnızca dua eden arkadaşlara özelden önemli tarihleri vermeye başladım

Yalnızca biz değildik tabi o tarih konusunda insanları uyaran Hakan Yılmaz Çebi'de bu konuda insanları uyardı Bir programda bu uyarı yapıldı İsteyen izlesin linki burda 7 dakika 30 saniyeden sonra açıkça o tarih konusunda uyarıda bulunuyordu Hakan Yılmaz Çebi

Yanlış anlaşılmasın gaybı sadece Allah bilir Ekibimiz adına söylemek gerekirse, biz numerolojiden faydalanarak bu tarih üzerinde hem fikir olduk Çünkü onlara göre, 22 kategorideyiz ve 11'in onlarak için ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek var mı bilemiyorum 2 + 2 + x = 11 olması için x=7 olmalı Temmuz ayı 7 ay olduğu için 22 Temmuz konusunda elimizden geldiğince dua istedik

Video'da aklınıza takılabilecek sorulara yanıt verip rakamlar konusu geçmek istiyorum

1 Papa ile İlluminati ne alaka?

Yukarıda demiştim ki, Kutsal Roma'nın günümüzde ki uzantısı Vatikan'dır

Papa ve Hitler

Kim bu nazi askeri diye sorabilirsiniz

Nazi Askeri şu anki papadan başkası değil

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com