Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asa, cin, olan, rüyam, sürekli

Asa,Cin Ve Sürekli Olan Rüyam

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Asa,Cin Ve Sürekli Olan Rüyam

Öncelikle Selâmun Âleykûm

Arkadaşlar dün gece yatmadan önce Allaha dua edip (bu telekinezi,durugörü yeteneğimin olup olmadığını) ruyamda öğrenmek için
duamı edip uyudumLakin rüyamda mavi-beyaz gözlü biri yaklaştı sonrasını hatırlamıyorum ama kısık ve yüksek sesle ASA dedi ama
çok netti rüya kesinlikle değildi O sesle uyandım direkBundan aylar öncede tekrar rüyamda kısa, sakallı bi adam bizim evde mutfak
kapısının orda asasıyla yere vuruyordu

Rüyamda ne görmek istersen görüyorum ama cinler benimle dalgamı geçiyor uğraşıyorlarmı bilemedimDün gece 252 uyandım ondan önceki gecede 250 gibi kalkmıştm

Ruyada asa görmek ; hokkabazlığa ve sihirbazlık ile ilgii yazıyorAma bi kitapta sihirbazlar şeytanın elçileri yazıyordu

Ne yapmalıyım lütfen yardım edin Allah yâr ve yardımıcınız olsun selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com