Cin İle Karşılaşmam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cin İle KarşılaşmamÖncelikle cin olduğunu nereden biliyorsun derseniz, cin ile ruh arasındaki farklı bilecek kadar yeterli bilgiye sahibim o yüzden cin olduğuna gayet eminim olaya geçeyim: 1 ay Önce saat 1 civarında yattım sabah erken kalkmam gerekiyordu birden birsürü eşya yere düşüyormuş gibi bir ses geldi kalktım odanın kapısını açtım karşımda arkadaşım vardı sanki yavaş yavaş sinsice kaçmaya çalışıyormuş gibi -ki bence öyleydi Sanırım amacı beni rahatsız etmekti - (NOT: O arkadaşım barmen o gün gece çalışıyordu Bu ayrıntı onun cin olduğunu anlamam için gayet yeterliydi ) beni görünce kaçmaya başladı evin giriş kapısını açıp merdivenlere doğru koşmaya başladı bende onun peşinden gidiyordum sonra kendi kendime söyledim niye gidiyorsun ki zaten yakalayamazsın dedim ( NOT bitiminden buraya kadarki yazdıklarım 4 - 5 saniye içinde olan şeyler) O da durdu ve merdivenlere dönüp yavaş yavaş inmeye başladı tabii o sırada bana bakıyordu size söylüyorum arkadaşlar hayatımda birsürü ve türlü nefret bakışını gördüm ama o cin de ki bakışların yanında gördüklerime artık nefret bakışı diyemem ben o gözlerde iki şey gördüm bir insanın gözlerine baktığınızda birçok şey görebilirsiniz sevgi, ilgi, merak, vb![]() ama onda çok net olarak 2 şey gördüm birincisi büyük bir nefret ikincisi korku fazla uzattım galiba toparlıyım İnerken yavaş yavaş bana şunu söyledi " Onların iğrendiği bir tipsin " dedi ve kayboldu Sonra yatıp sabaha kadar ne demek istediğini düşündüm ve kendimce cevabımı buldum Arkadaşlar olayı hayalinizde canlandırabilmeniz için ayrıntılı ve anlaşılır yazmaya çalıştım Anlatmanın sebebi sizlerinde yorumlarınızı almak istiyorum NOT 2: evde yalnız kaldığım günlerden biriydi ![]() |
|
|
|