Merhaba size ilginç bir olayı anlatmak istiyorum Benim akrabanın teki anlattı bu olayı Küçükken Tılsım gördüğünü iddia ediyor Bunlar o zamanlar köyde yaşarmış , bu daha 14 yaşındaymış Gece köyde arkadaşlarıyla köyün içinde saklambaç oynuyorlarmış gece 0000 gibi Bu anlatan ise , köydeki caminin avlusuna saklanmak istemiş , hızla avluya kaçmış O camide ise Tılsım Büyüsü varmış yani cami korunuyormuş bazı görünmeyen varlıklar tarafından Tılsım sadece kötü amaçlı kişilere gözüküyormuş Bu kişi de caminin avlusuna hızla girdiği için sanırım Tılsım bunu hırsızlık yapmak için geldi sanıp korkutmuş Bir anda caminin minaresi büyüklüğünde iskelet oluşuvermiş Elinde kılıç varmış ve kılıcın ucu ay gibi parlıyormuş Bu tabi bunu görünce hızla eve doğru kaçmış , çok korkmuşHemen bu durumu annesine anlatmış"Anne , caminin yanında kocaman bir iskelet vardı beni korkuttu " diye Annesi de , "Oğlum o camide Tılsım büyüsü var oraya pek yaklaşma" demiş Tabi çok ilginç bir hikaye Aslında ben de görmek isterdim Tılsımı Bizim köyün oralarda bir yerlerde altın varmış yerin altında Dedektörle aramış bazıları Az önce altın öten yerde yarım saat sonra orada ötmeyip 2 metre ötesinde ötmeye başlamış dedektör Ve bütün aksilikler onları bulmuş arabanın tekeri durduk yere patlamış , el lambası patlamış falan Anlaşılan hazinenin olduğu yerde de tılsım varmış Böyle ilginç hikayeleri çok seviyorum Bunları duydum ben ve ilginç geldi sizlerle paylaşmak istedim
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.