Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
başımdan, geçen, olay

Başımdan Gecen Bir Olay

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Başımdan Gecen Bir Olay




Arkadaşlar Bundan 1 Sene Önce Evde oturuyordum Saat Akşam ezanına Yakın Evde başka Kimse yok Sonra Pcden kalktım sıkıldım Korku filmi almışdım Konusundan Şeytan filan war neyse dvdye takdım Filmi izledikden sonra baya bi etkılenmısdım Ne yalan söyliym belkı yanımda biri Olsa bu kadar korkmazdım Sanki evde benden baska biri wardı gibi geliyordu Baya bi korktum şeytana küfür ettim işde burdaysan gel kapışalım bazı sacma sapan laflar söledım Biraz rahatladım bsy olmadıgını anlayınca tam pcye tekrar oturucakdım ve birden zil caldı annemler geldi diye sevındım Kapıyı actıgımda ise Koyu siyah Bir Kedi kapının önünde dikilmiş bakıyor Sonra kedıye Kışş dedim gitmesi için bana birden Dişlerini çıkararak Hırladı elım ayagıma dolandı Kapıyı sert Bir şekılde kapadım ve yaklasık 10 sn sonra yenıden acdım Kedi hala hiç birşey olmamıs gibi duruyordu acaip korkmustum Oturdugumuz dairede 1kattı Mutfagın balkonundan Kömürlüge atladım ve annemler gelene Kadar yaklasık 1 saat sokakda bekledım Bunu kimseye anlatmadım o günden sonra kedilere Karşı hep bir nefretım oldu Siz konuyu neye baglıyorsun ? benımde kendı görüşlerim war fakat sizlerin düşündügüyle aynımı acaba paylasmak ıstedım
Detaylar:Kapı calıyor ve sadece bir Kedi baska Kımse Yok bundan emınım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.