Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
borçluyuz, hayalete, hayatımızı

Hayatımızı Hayalete Borçluyuz

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatımızı Hayalete Borçluyuz

Olay bir kaç yıl önce Ekim ayında gerçekleşmiş
Ayla hanım kocasıyla birlikte Erdek'te oturan akrabalarını ziyarete gidiyormuş Biraz geç çıkmışlar yola Akşam 2000'ye doğru, gidecekleri yere 70 kilometre varken yol kenarındaki bir lokantada atıştırmaya karar vermişler Ne olduysa ondan sonra olmuş zaten
" Daha önümüzde yapmamız gereken epey yol vardı, acele ediyorduk Garson kadın servisi hızlı yaptı ama uyarmaktan da geri kalmadı Yolun yağmurlu günlerde tehlikeli olduğunu, kenardaki kayalara dikkat etmemizi söyledi Ve devam etti:
- Böyle yağmurlu günlerde yol pek güvenli değildir Hatta geçen yıl, hepimizi üzen bir olay yaşanmıştı Evi yol kenarında olan yaşlı bir adam vardı Köylü ona Münzevi diyordu Köyden 3 kilometre ötede, ıslak yolda kayan bir araba adama çarptı ve ölümüne neden oldu Size tavsiyem böyle hikayesi de olan bir yerde dikkatli olmanız
Kalkıp yola çıktık Kısa bir süre sonra yolun sağ tarafında bir kulübe gördüm Kulübenin kapısı açıldı Bir silüet çıktı Yola doğru yürüdü ve kendini arabamızın önüne attı Korkuyla haykırdım, kocam da sert bir fren yaptı Ben çığlık çığlığa, eşim de panik içinde, inip arabanın önüne baktık Kimse yoktu Zaten herhangi bir darbe de hissetmemiştik Kendini yana attığını düşünerek etrafa bakındık, iz bulamadık Oysa farların ışığında onu gayet net görmüştük Birini ezmediğimizi anlayınca rahatladık Ama o zaman gördüğümüz silüet neyin nesiydi?
Adamın çıktığı kulübenin bulunduğu yere gittiğimizde pencerelerin tahtalarla çivilenip kapatıldığını gördük Evin terkedildiği belliydi Çok korkmuştuk Yapacak bir şey yoktu, tekrar arabaya binip daha temkinli ve gergin olarak yola devam ettik
Yaklaşık 300 metre ileride ne görelim ?!
Kocaman bir kaya yolun ortasına yuvarlanmış! Havada hala uçuşan tozlardan kayanın çok yeni yuvarlandığı anlaşılıyordu İşte o zaman yaşamımıza ramak kalan olayı tüm çıplaklığıyla kavradık: Bizi korkutan o olay yaşanmamış ve bizi durdurmamış olsaydı kaya arabamıza düşecek, bizi ezecekti Bizi korkutup durmaya zorlayan hayalet Münzevi miydi bilmiyorum Her ne olursa olsun, hayatımızı kurtarmıştı "

Kaynak: Posta Gazetesi / Ruhlar Alemi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com