Sabah ezanına 5 dakika vardıAbimle aynı odada kalıyordukBirden kapı açıldı;annem geldi sandım(Annem arada geceleri odaya birşey almak için gelirdi)Gardırop açıldı;heralde bir elbise alıcak annem diye düşündümSonra takurtu tukurtu oldu, gardıropun içinden birşey çıktıGözlerimi kısık açtıgımda dehşete kapıldım190 boylarında sipsiyah birşey vardı karşımda ve başımda bekliyorduGözlerimi sıkıca kapatıp olacakları bekliyordumKarabasan olmadıgına emindim çünkü hareket edebiliyordumBirden sabah ezanının sesini duymamla beraber bir hareketlilik olduNe oldugunu bilmedigim siyah sey beni ayak bileklerimden tutup dürtüyorduHiç ses cikarmadim aslinda cikarabilirdimBeni salkarken mirildaniyordu"kalk,kalkkkk"
Sabah ezani bittiginde birden durdu ve bana baktiBende gozlerimi kisarak ona baktimO birden yukari bakti gardiropun icine girdi ve kayboldu ANLADIMKİ O SİYAH ŞEY BENİ NAMAZA KALDIRMAYA ÇALIŞIYORDU
Alıntıdır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.