![]() |
Neden Ben? Demeyin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Ben? DemeyinKemal yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir delikanlıydı ![]() Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı ![]() ![]() ![]() Emniyet kemerini taktı, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kişi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi ![]() ![]() Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve içten içe düşünüp dua etmeye başladı ![]() "Allah´ım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün ![]() ![]() ![]() Patikalardan yürüyerek aşağı indiler ![]() ![]() "Aranızda lens kaybeden var mı?" diye bağırdı ![]() Kemal´in sonradan öğrendiğine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens diğer grubun dikkatini çekmişti ![]() Eve döndüklerinde Kemal lensini nasıl bulduklarını babasına anlattı ![]() "Allah´ım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM" demeyin ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|