Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, hastalığa, karşı, okunacak, sırlı

Sırlı Her Hastalığa Karşı Okunacak Duâ

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sırlı Her Hastalığa Karşı Okunacak Duâ

Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü bi ızzeti ızzetillâh* Ve bi azameti azametillâh* Ve bi celâli celâlillâh* Ve bi kudrati kudratillâh* Ve bi sültâni sültânillâh* Ve bi lâ ilâhe illellâh* Ve bi mâ cerâ bihil kalemü min ındillâh* Ve bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi illensarafte*

Anlamı: Ey hastalık! Sana Allah'ın izzetiyle, azametiyle, yüceliğiyle, kudretiyle, gücü ile , lâ ilâhe illellâh kelime-i tevhid'i ile, Allah katından kalemin yazdıkları ve Allah'ın güç ve kuvveti ile yemin veriyorum Bu kimseyi terk edip uzaklaş

FAZİLETİ:

Abdullah b Mübarek anlatıyor:

Savaşa giderken atım yere cansız olarak düştü O esnada kokusu ve yüzü güzel birisi bana gelerek:
"Tekrar atına binmeyi ister misin?"
" Evet isterim " dedim

Bunun üzerine adam elini atın alnına koyarak bu duayı okuyup elini üzerinde gezdirince at silkinip düştüğü yerden kalktı Adama bana:
"Haydi atına bin " dedi

Atıma bindim arkadaşlarıma yetiştim Ertesi gün düşmanla çarpışacağımız anda bana yardım eden adam önümde belirdi Ona:
" Dün bana yardım eden sen değil misin ? " dedim
" Evet benim " dedi
" Allah için soruyorum, sen kimsin? "

deyince, adam yerinden zıpladı ve bir anda yer yarıldı Hızır aleyhisselam zahir oldu bunun üzerine bundan sonra bu duayı hangi hastaya okudumsa Allah'ın izni ile şifa buldu

wwwspatyomcom
Kaynak: Dualarla Manevi Şifa Reçeteleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com