Sırlı Her Hastalığa Karşı Okunacak Duâ |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sırlı Her Hastalığa Karşı Okunacak DuâAksemtü aleyki eyyetühel ılletü bi ızzeti ızzetillâh* Ve bi azameti azametillâh* Ve bi celâli celâlillâh* Ve bi kudrati kudratillâh* Ve bi sültâni sültânillâh* Ve bi lâ ilâhe illellâh* Ve bi mâ cerâ bihil kalemü min ındillâh* Ve bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi illensarafte* Anlamı: Ey hastalık! Sana Allah'ın izzetiyle, azametiyle, yüceliğiyle, kudretiyle, gücü ile , lâ ilâhe illellâh kelime-i tevhid'i ile, Allah katından kalemin yazdıkları ve Allah'ın güç ve kuvveti ile yemin veriyorum Bu kimseyi terk edip uzaklaş FAZİLETİ: Abdullah b Mübarek anlatıyor: Savaşa giderken atım yere cansız olarak düştü O esnada kokusu ve yüzü güzel birisi bana gelerek: "Tekrar atına binmeyi ister misin?" " Evet isterim " dedim Bunun üzerine adam elini atın alnına koyarak bu duayı okuyup elini üzerinde gezdirince at silkinip düştüğü yerden kalktı Adama bana: "Haydi atına bin " dedi Atıma bindim arkadaşlarıma yetiştim Ertesi gün düşmanla çarpışacağımız anda bana yardım eden adam önümde belirdi Ona: " Dün bana yardım eden sen değil misin ? " dedim " Evet benim " dedi " Allah için soruyorum, sen kimsin? " deyince, adam yerinden zıpladı ve bir anda yer yarıldı Hızır aleyhisselam zahir oldu bunun üzerine bundan sonra bu duayı hangi hastaya okudumsa Allah'ın izni ile şifa buldu wwwspatyomcom Kaynak: Dualarla Manevi Şifa Reçeteleri |
|