|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
namazından, okuyan, olur, sabah, uzak, şeytandan |
![]() |
Sabah Namazından Sonra Okuyan Şeytandan Uzak Olur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabah Namazından Sonra Okuyan Şeytandan Uzak OlurAllahümme inneke sellate aleynâ adüvven basıyran bi'uyubina yerâna hüve ve kabilühû min haysü lâ nerâhüm ![]() Allahümme feâyishü minnâ kemâ âyestehû min rahmetike ve kannithü minna kemâ bâ atte beynehû ve beyne rahmetike inneke alâ külli şey'in kadîr ![]() Anlamı: Ey Allah'ım! Sen bize öyle bir düşman musallat ettin ki, o (şeytan) ve maiyyeti (arkadaşları) bizi ve ayıblarımızı görüyor ![]() ![]() Ey Allah'ım! Onu rahmetinden mahrum ettiğin gibi, bizden de mahrum et; affından ümidi kestirdiğin gibi, bizden de ümidini kestir, rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi, bizimle de onun arasını uzaklaştır ![]() ![]() Fazileti: Muhammed Bin Vâsi, her sabah namazdan sonra bu duâyı okurlardı ![]() -- Efendim beni tanıdınız mı ? dedi ![]() -- Hayır, tanıyamadım kimsiniz ? dedi ![]() -- Ben iblisim dedi ![]() -- Ne istiyorsun ? dedi ![]() -- Senden ricam şudur : Her sabah okuduğun bu duâyı başkasına öğretme ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine Bin Vasî ise şöyle dedi: -- And olsun ki, ben bu duâyı herkese öğreteceğim ![]() ![]() ![]() Kaynak: Çeşitli Güzel Duâlar |
![]() |
![]() |
|