Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, dilek, etkili, için, manevi, reçete

Dilek İçin Çok Etkili Manevi Reçete

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dilek İçin Çok Etkili Manevi Reçete

Sahabeden birisinin rivayetine göre kendisi bir gün Allah'ın Resulü (sav) nü rüyasında görüyor ve diyor ki : " Ey Allah'ın Resulü! Benim yerine getirilmesi gereken mühim bir arzum vardır Bu arzuma nail olabilmem için nasıl hareket edeyim ? "
Bunun üzerine Allah Resulü (sav) o kimseye şöyle buyurdu :

"Bir kimsenin Allah-u Teala'dan mühim bir isteği olursa, önce güzelce bir abdest almalı, daha sonra da Cenabı Hakk'a şükür secdesine varmalıdır Secdede iken şehadet parmağı ile işarette bulunarak tam 40 defa :

Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minez zâlimiyn*
Anlamı: Senden başka hiç bir ilah yoktur sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum

diye dua etmelidir Böyle yapan kimsenin duasını Cenabı Hakk mutlaka kabul buyurur bi iznillah

wwwspatyomcom
Kaynak: Şifalı dualar manevi reçeteler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com