![]() |
Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde)Merhaba, Arkadaşlar ben 5-6 aydır sahaja yoga dernegindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ''Ayağını yıkadıkları suyu içtiler” iddiasıyla bir dönem Türkiye’de de gündeme gelen Hintli tarikat lideri, 88 yaşında öldü ![]() Ben dernekteyken bize ögretilen şey Shri Matajinin kundalini enerjisini keşfettigini ve sahaja yoga derneklerini kurup mallarının çogunu bu dernek olmak üzere başka çeşitli derneklere dağıtıldıgı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim yaşım 18 bazı şeyleri iyi kavrayamam belkide bunun hakkında deneyimli olan abilerimiz var mı ? Sizce devam etmelimiyim sahaja yogaya ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahaja Yoga Tarikatı(Sözde)Merhaba, Bir dönem bende gittim ![]() Sahaja yoganın etkisi çok çabuk belli olur bunun sebebi oradaki insanların yoga sırasında enerjilerini sizlerle paylaşmaları ![]() Siz yoga yaparken oradaki insanların enerjisi size yansıyor fakat bunu ilk zamanlar anlayamazsınız ![]() Sizde hızlı bir şekilde ilerleme olur ![]() ![]() ![]() Shri Matajinin insanlar üzerinde etkisi çok büyük ama Shri Matajinin çok açığı ve -'si var ![]() Benim oraya gitme amacım bir topluluk içerisinde meditasyon yapmaktı bu benim açımdan çok hoş ve ilerleyici bir durumdu ![]() Parapiskolojide çok hızlı ilerleme sağlıyor ![]() Çakra'ların hızlı bir şekilde fonksiyonlarını hızlandırıyor ![]() Sahaja yogaya git ama kendini kaptırma ![]() ![]() ![]() 6 aylık bir süreç aslında evde tek başına kundaliniye devam etmen için yeterlidir ![]() İyi bir konumda olman gerekiyor şu anda kendi başına evinde de yapabilirsin belirli aralıklarla kolektif olsun diye oraya da gidebilirsin ![]() Radyo,tv'i,gazete ve insanlar Shri Mataji için atıp tutarlar bunlarla ilgilenme amacın doğrultusunda ilerle ![]() ![]() ![]() Anını yaşa meditasyonunu yap yeterlidir ![]() Belirli bir süre geçtikten sonra hoca olmanı isterler çok samimi olmanı tavsiye etmem ![]() ![]() ![]() Ayrılma sebebim Sahaja yogaya kolektif olarak zaman ayıramamam evimde devam ediyorum ![]() ![]() ![]() Yani kısacası git ama kendini oraya bağlama seviyeni koru ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılarla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|