Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lucid, rüyanerede, yanlış, yapıyorum

Lucid Rüya--Nerede Yanlış Yapıyorum ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

5-6 gündür denemeler yapıyorumÖncelikle kendime bir renk seçtim(mavi) bu rengi her gördüğümde rüyada mıyım diyorumBu artık beyne işlemiş ve rüyalarda da sormaya başladım ama sorup cevabı verdiğim anda uyanıyorumYani rüyadayım mesela mavi renk görüyorum , rüyada mıyım ? diye bile sormama gerek kalmıyor hah rüyadayım diyorum direk maviyi görüncesonrada rüyada olduğumu anladığımdan uyanıyorum uyanıyorumNeden böyle oluyor ? Nasıl devam ettirebilirim ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

evet bu sanırım tecrübesizlikten oluyor gecenlerde bendede oldu rüyadaydm bi anda aha dedm ben rüyadayım ve onu dedigim an uyanık gibi oldugumu farkettim gözümü acsam accaktım yani rüyadaydım ancak uyanık gibiydim ve rüyayı kontrol etmek hic zevk vermedi gözümü actım cünkü rüya gibi deildi artık uyanmıs gibiydim ama gözlerimi sanki bile bile kapalı tutuyordum belkide baska bi yöntem denersen daha basarılı olabilirsin mesela 5 saat uyuyup sonra 30 dk kadar bi dolan etrafta sonrada sırt üstü yat bu faydalı olabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

HuNTeR Nickli Üyeden Alıntı

evet bu sanırım tecrübesizlikten oluyor gecenlerde bendede oldu rüyadaydm bi anda aha dedm ben rüyadayım ve onu dedigim an uyanık gibi oldugumu farkettim gözümü acsam accaktım yani rüyadaydım ancak uyanık gibiydim ve rüyayı kontrol etmek hic zevk vermedi gözümü actım cünkü rüya gibi deildi artık uyanmıs gibiydim ama gözlerimi sanki bile bile kapalı tutuyordum belkide baska bi yöntem denersen daha basarılı olabilirsin mesela 5 saat uyuyup sonra 30 dk kadar bi dolan etrafta sonrada sırt üstü yat bu faydalı olabilir

Aynen aynen aynısı oluyorKalkıp 30 dk gezsem bir daha uykum gelmez o yüzden rüyada denemelere devam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com