![]() |
Lucid Rüya--Nerede Yanlış Yapıyorum ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya--Nerede Yanlış Yapıyorum ?5-6 gündür denemeler yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya--Nerede Yanlış Yapıyorum ?evet bu sanırım tecrübesizlikten oluyor gecenlerde bendede oldu rüyadaydm bi anda aha dedm ben rüyadayım ve onu dedigim an uyanık gibi oldugumu farkettim gözümü acsam accaktım yani rüyadaydım ancak uyanık gibiydim ve rüyayı kontrol etmek hic zevk vermedi gözümü actım cünkü rüya gibi deildi artık uyanmıs gibiydim ama gözlerimi sanki bile bile kapalı tutuyordum belkide baska bi yöntem denersen daha basarılı olabilirsin mesela 5 saat uyuyup sonra 30 dk kadar bi dolan etrafta sonrada sırt üstü yat bu faydalı olabilir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya--Nerede Yanlış Yapıyorum ?HuNTeR Nickli Üyeden Alıntı evet bu sanırım tecrübesizlikten oluyor gecenlerde bendede oldu rüyadaydm bi anda aha dedm ben rüyadayım ve onu dedigim an uyanık gibi oldugumu farkettim gözümü acsam accaktım yani rüyadaydım ancak uyanık gibiydim ve rüyayı kontrol etmek hic zevk vermedi gözümü actım cünkü rüya gibi deildi artık uyanmıs gibiydim ama gözlerimi sanki bile bile kapalı tutuyordum belkide baska bi yöntem denersen daha basarılı olabilirsin mesela 5 saat uyuyup sonra 30 dk kadar bi dolan etrafta sonrada sırt üstü yat bu faydalı olabilir Aynen aynen aynısı oluyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|