|  | İlginç Bir Olay |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   İlginç Bir OlayArkadaşlar belki bıktınız bu sorulardan ama bu farklı bir soru  Başımdan şöyle bir olay geçti  Gece uyuyorum herneyse bir arkadaş paylaşmıştı sık sık kendinize ben rüyada mıyım? diye sorular sorun başarırsınız demişti  Bende bir hafta denemiştim  İşte yine uykudayım bi baktım kendimi karanlık bir ortamda gördüm  Rüyada mıyım? diye sordum zihnim uyandı evet dedim  Baktımki Lucid deyim  Şimdi ne yapayım dedim  Uçmak istiyordum çok,havaya zıpladım hop uçuyorum uçma hissi vs  mükemmel bir şey çok hoşuma gitti  Epey bir yaptıktan sonra yere indim  Dur dedim şöyle bir şey deneyeyim  Elimin ayasını gökyüzüne çevirdim ve yerden göğe doğru kaldırdım  Ve kocaman bir şehiri suların içinden çıkarttım  Kendime bir şehir yapmıştım binalar,arabalar vs  birden tüm vücudum titremeye başladı ama nasıl titriyorum feci bir şekilde  Daha sonra kulaklarım uğuldamaya başladı çok feci bir şekilde  Kulağımdan kanlar boşalacaktı sanki  Uyanmaya çalıştım korktum gözlerimi açmaya çalışıyorum olmuyor  Bedenim uyan artık diye telkin veriyorum bana mısın demiyor  En sonunda besmele çektim gözlerimi açtım çok korktum bir şey olacak diye  Sizce bana neler oldu yani bunun sebebi ne kötü müdür? İyi midir? Sağlık ve huzurla kalın    | 
|   | 
|  | 
|  |