Arkadaşlar 2deneyişimde başardım Lucid olabilmeyiGerçekten çok farklı bir duygu
Arkadaşlarımla herzaman top oynadığımız yerde oturuyordukBirşey oldu ben üzerimi veya ayakkabımı değiştirmek için eve çıktımİndiğimde koşuyordum ve biran için durdumKolumda saatimin olmadığını ve rüyada olduğumu farkettimRüyada olduğumu anlayabilmek için bir taşın üzerinde duran minderi dokunmadan havaya kaldırdımVe rüyada olduğumu kesin olarak anladımDaha sonra birkaç adam üstüme doğru koşmaya başladıBende adamların altından bir bina yükseldiğini düşündüm ama bina yerine yerde patlamalar başladıPatlamalar sayesinde bana yaklaşamadılarO sırada galiba biraz heyecan ve paniklememin verdiği etkiyle uyandımBeni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.