Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başardım, lusid, olmayı, tamı, tamına

Tamı Tamına Lusid Olmayı Başardım.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tamı Tamına Lusid Olmayı Başardım.

Günlerdir hastayım ve bu yüzden bende uyku bozukluğu başladı Ancak bu uyku bozukluğu işime de yaradı Sabahları uyanıyorum tekrar geri yatıyorum Bu sabah tekrar uyandım ve bilinçaltının rüya hazırlamaya devam ettiğini görünce kendimi o rüyaya kaptırdım ve bilincim açıkken kontrol etmeye çalıştım Bunu yaparken bilincim açık vaziyette rüyaya geçiş yaptım Rüyamda kuzenimde oradaydı Onunla konuştum biraz sonra ellerimin saydamlaşmaya başladığını ve kapalı olan gözlerimin açılmaya çalıştığını farkedince hemen sağ işaret parmağımı sol elimin içinden geçirmeye çalıştım Ama olmadı Ellerimi hızlı hızlı birbirine sürtünce rüyada kalmayı başardım Sonra uçarak odanın içinde gezindim ve kuzenimle vedalaşıp başka rüyaya atladım Orada kontrolü yavaş yavaş kaybettim Uçmak istiyordum uçamıyordum Naptıysam olmadı Bende uyanmak zorunda kaldım Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com