| 
 | |||||||
|    | 
|  | Konu Araçları | 
| içeri, lütfen, süreyi, uzatabilirimherkez | 
|  | Süreyi Nasıl Uzatabilirim?Herkez İçeri Lütfen. |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Süreyi Nasıl Uzatabilirim?Herkez İçeri Lütfen.RÜYA 1 Öncelikle şunu belirtiyim  Farkındalığı başarmadan önce astral seyahat,lusid,telekinezi vb çalışmalar yapmamayı planlıyordum ve lusid rüyalar hakkında pek bilgim yoktu  Osho'nun kitaplarını okuyorum ve bir kitabında her gece yatmadan önce şu telkini vermem gerektiği yazıyordu ''Onun bir rüya olduğunun farkındayım  ''    Bir gece uyuyana kadar telkin verdim ve birden rüyada olduğumu farkettim  Bir yerde dikilmiş tam karşıya doğru bakıyordum  Rüyada olduğumu anladığımda şoka uğramıştım çünkü lusid olacağım hiç aklıma gelmemişti ama olmuştu  Herşey okadar gerçekçiydiki gözlerime inanamıyordum  Yere bastığım kum sanki gerçekti  Toprak susuzluktan sapsarı kesilmişti  Etrafta kurak iklime özgü birkaç çalılık vardı  Güneş tepede parlıyordu  Saat 2 yönünde beyaz,tek katlı,2 pencereli,mavi çizgili bir ev vardı  Evde kimse yok gibiydi (kimsenin yaşayacağını sanmıyorum)    Rüyamı değiştirmeye çalıştım fakat başaramadım ve sonra ''amaan boşver sonra denersin'' dedim  Çünkü başarabileceğimi hiç düşünmüyordum lüsid rüyalar hakkında pek bilgim yoktu   RÜYA 2 Dün gece tekrar telkinlerle uykuya daldım  Birden rüyada olduğumun farkına vardım  Önceki gibi çok kısa sürdü  Yaklaşık 10-15sn (hatırladığım)  Herşey okadar nettiki rüyama hayran kalmıştım  Ellerim 60 yaşındaki bir insan eli gibi hafif buruşuktu bir evin önündeydim,tek gördüğüm  bir pencereydi  Elimi pencereye doğru yavaşça uzattım  Pencere çok pisti,içeriye bakmak aklıma gelmedi çünkü o sırada elimle meşguldüm  Ellerim çok netti sanki gerçek gibiydi  Hiçbir rüyada bu kadar net olamazdı  Üzgünüm bu rüyamdada malesef hiçbir faliyet yapamadan uykuya daldım  Önceki rüyamda olduğu gibi sonrasını hatırlamıyorum  Fakat bugün lusid rüyalarla ilgili elimden geldiğince bilgi edinicem ve donanımlı birşekilde uyuyacağım  Rüyalar neden bukadar kısa sürüyor ve rüyada mermileri nasıl durduracağımı araştıracağım  (Bknz matrix)Teşekkürler  | 
|   | 
|  | 
|  |