|
|
Konu Araçları |
içeri, lütfen, süreyi, uzatabilirimherkez |
Süreyi Nasıl Uzatabilirim?Herkez İçeri Lütfen. |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Süreyi Nasıl Uzatabilirim?Herkez İçeri Lütfen.RÜYA 1 Öncelikle şunu belirtiyimFarkındalığı başarmadan önce astral seyahat,lusid,telekinezi vb çalışmalar yapmamayı planlıyordum ve lusid rüyalar hakkında pek bilgim yoktuOsho'nun kitaplarını okuyorum ve bir kitabında her gece yatmadan önce şu telkini vermem gerektiği yazıyordu ''Onun bir rüya olduğunun farkındayım'' Bir gece uyuyana kadar telkin verdim ve birden rüyada olduğumu farkettimBir yerde dikilmiş tam karşıya doğru bakıyordumRüyada olduğumu anladığımda şoka uğramıştım çünkü lusid olacağım hiç aklıma gelmemişti ama olmuştu Herşey okadar gerçekçiydiki gözlerime inanamıyordumYere bastığım kum sanki gerçektiToprak susuzluktan sapsarı kesilmiştiEtrafta kurak iklime özgü birkaç çalılık vardıGüneş tepede parlıyorduSaat 2 yönünde beyaz,tek katlı,2 pencereli,mavi çizgili bir ev vardıEvde kimse yok gibiydi (kimsenin yaşayacağını sanmıyorum) Rüyamı değiştirmeye çalıştım fakat başaramadım ve sonra ''amaan boşver sonra denersin'' dedimÇünkü başarabileceğimi hiç düşünmüyordum lüsid rüyalar hakkında pek bilgim yoktu RÜYA 2 Dün gece tekrar telkinlerle uykuya daldımBirden rüyada olduğumun farkına vardımÖnceki gibi çok kısa sürdüYaklaşık 10-15sn (hatırladığım)Herşey okadar nettiki rüyama hayran kalmıştımEllerim 60 yaşındaki bir insan eli gibi hafif buruşuktu bir evin önündeydim,tek gördüğüm bir pencereydiElimi pencereye doğru yavaşça uzattımPencere çok pisti,içeriye bakmak aklıma gelmedi çünkü o sırada elimle meşguldümEllerim çok netti sanki gerçek gibiydiHiçbir rüyada bu kadar net olamazdıÜzgünüm bu rüyamdada malesef hiçbir faliyet yapamadan uykuya daldımÖnceki rüyamda olduğu gibi sonrasını hatırlamıyorumFakat bugün lusid rüyalarla ilgili elimden geldiğince bilgi edinicem ve donanımlı birşekilde uyuyacağım Rüyalar neden bukadar kısa sürüyor ve rüyada mermileri nasıl durduracağımı araştıracağım (Bknz matrix)Teşekkürler |
|