![]() |
Lucid Ruya - Sonunda Basardim! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Ruya - Sonunda Basardim!Merhaba, Yaklasik 1 ay once lucid ruya gormek icin gunluk hayatta kendime gerceklik testleri (reality check) yapmaya baslamistim ![]() ![]() Ruyamda annemle konusuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gectigimiz ay boyunca 2 adet reality check'e calismistim; bir tanesi saatlere bakmak, digeri de agzim kapali vaziyette iken ellerimle burnumu kapatarak nefes almaya calismak (ruyadaysaniz hem agzinin hem burnunuz kapaliyken nefes almaya calistiginizda alabiliyormussunuz, oyle diyorlar ![]() Ama ben bunlarin ikisini de yapmadim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artik suphem kalmamisti Gerisi malum, ucmayi denedim, ruyamda gordugum bir arabayi kaldirip duvara firlatmayi denedim, sevdigim insani yanima getirmeyi denedim ![]() ![]() Ucmayi denedigimde ucabildim, cok zevkliydi, fakat yukseklere cikamadim fazla, geri dustum ![]() ![]() ![]() ![]() degildi ![]() Siz bunu yapabiliyor musunuz? Yani tam kontrolu saglamak zamanla mi olur, daha fazla deneyime mi ihtiyacim var? Bu konuda onerilerinizi duymak isterim ![]() Ayrica henuz basaramamis arkadaslara da rehber olabilir bu yazi, ellerinize bakmak cok pratik bir reality check yontemi mesela ![]() ![]() Son olarak, ruya gordugumu anladimda, icimi cok degisik bir his kapladi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Ruya - Sonunda Basardim!öncelikle tebrik ediyorum,güzel bir deneyim yaşamışsınız,muhtemelen yataktan yüzünüzde kocaman bir tebessümle uyandınız =) lucid rüya böyle birşey ![]() ![]() ![]() rüyada mekan bilinçaltınız tarafından kurgulanır,siz oradaki oyuncusunuzdur ve sahneleri değiştirme yetkiniz yoktur,sadece sahnedeki oyuncu gibi dilediğinizi yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() elektriklenme hissi,astrale çıkma arzusu içine girildiğinde görülür genelde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Ruya - Sonunda Basardim!evet gercekten de inanilmaz guzel bir his Dharma Nickli Üyeden Alıntı rüyada mekan bilinçaltınız tarafından kurgulanır,siz oradaki oyuncusunuzdur ve sahneleri değiştirme yetkiniz yoktur,sadece sahnedeki oyuncu gibi dilediğinizi yapabilirsiniz ![]() ![]() dogru ya ![]() ![]() ![]() o zaman onumuzdeki birkac ay boyunca lucid ruyalarimindaki kontrolumu arttirmaya calisayim, sonra lucid'den astrale gecerim ![]() bu arada lucid'deyken aklima resmen bu sitede okudugum yazilar falan geldi =D hafiza falan tamamen baki kaliyor yani mukemmel bir sey ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Ruya - Sonunda Basardim!ben rüyada mekan değiştirmek için kapıları kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|