Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
lucid, rüyamıydı

Lucid Rüyamıydı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lucid Rüyamıydı




Rüyamda GTA gibi Bi Yerde Polislerden Kaçıyorduk Araba da 4 Kişiydik Kartal Modeli Bişile Kaçıyoduk Polislerdede Gta Daki Gibi Helikopter Vardı Sonra Bizim Arabayı Süren Adam(Simalarını Falan Şu Anda Hatırlamıyorum) Dirft Attı ve Geriye Döndü Sonra Ben Birden Lan GTA da diilmiyiz dedim Sonra Aha Şimdi Lucid Rüyaya Gircem Diye Düşündüm Sonra Önde Bi Araba Vardı Onun Yokolmasını Düşündüm ve Yokoldu Sonra Birden Vücudumda Bi Uyuşma Hissettim Lucidde Doğal Bişi Galiba Diye DüşündümArabanın Camından Atlayarak Çıktım Cam Açıktı Burayı Baştan Yapmak Lazım Diye Düşündüm Herşey Yokolsun Dedim ve Rüyadan Çıktım Uyandım Acaba Lucid Rüyayamı GirdimOlanlar Cam Gibi Aklımda Bilinçli Olduğumu Çok İyi Hatırlıyorum

Yardım Eden Herkese Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.