![]() |
İlk Lusid Deneyimim Mükemmeldi!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Lusid Deneyimim Mükemmeldi!!!ilk lusid deneyimimi 3 gün önce gerçekleştirdim tam anlamıyla harikaydı ![]() ![]() genelde astral seyahatla ilgilenirim hiç lusid çalışmam olmadı ama bir deniyim dedim ve rüyada lusid olabilmek için sadece yatmadan önce şunu dedim "şimdi uykuya dalıcam ve bir rüya görücem işte o rüyada bilincim açık kalacak ve ben onun bir rüya olduğunu bileceğim " sonra uykuya daldım ve bikaç defa farklı rüyalar gördüm ama birtanesinde ipin ucunu yakaladım çok sevdiğim bir yerde olayların tam ortasında kendimi buldum ilk önce rüya olduğunun farkında değildim çünkü herşey inanılmaz derecede gerçekti bir an evet ben gerçekten buradayım dedim biraz dolaştım, gezdim ve aklıma uçmak geldi ama hiç denemedim çünkü ortam okadar gerçekciydiki kendi kendime" yok canım bu rüya değil gerçek dedim ve ucamam dedim" neyse biraz daha kafaya göre dolaştım ve bir anda aklıma 30 dakika önce yatağa uzandığım geldi ewet dedim bu rüya bende rüyanın içindeyim ama emin olmak için bir şey denedim "eğer bu rüyaysa ben şu anda uyanmak istiyorum dedim ve uyandım " keşke kalsaydım sorularınız warsa cevaklamatan mutluluk duyarım ama sunu söylemek istiyorum insan kendini bir anda başka bir dünyada buluyor "SENİN DÜNYAN" okuduğunuz için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|