Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilemedim, desem, lusid, miydi

Lusid Miydi! Mi Desem Bilemedim..

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lusid Miydi! Mi Desem Bilemedim..

Daha tazeyken hemen yazmak istedim
Rüyamda bir dolmuşa biniyorum ve her yüzü daha önceden gördüğümü anlıyorum Sizi daha önce gördüm diyorum, birden bi sokakta yanımda bi kadın ile birlikte yürüyorumBuraya nasıl geldim diyorum (Yine bu sitede okuduğum bir tekniği yapıyordum kendime ait bi kolyeyi hiç çıkartmıyordum)Rüyamda kolyeme bakıyorum yoktuParmağımı elimin içinden geçiriyorum oluyorduA-ha rüyadayım! dedimYanımdaki kadın ,Hayır öldün dedi

E bende inanıverdim Uyandığımda rüyaymış keşke kadına inanmasaydım dedim Ama malesef rüyamda kandırıldım Lusid olabilicekmiydi bunu öğrenmek istiyorum kendi özgüvenimi geri kazanmak amacıyla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com